TransferGo та Фонд “Наш вибір” презентували Довідник для українських мігрантів
  
Author:

27 лютого у Варшаві відбулась презентація Довідника про легальну працю в Польщі, Чехії та Німеччині. Довідник був виданий фондом “Наш вибір” за сприяння сервісу грошових переказів TransferGo.

Презентували Довідник його автори Алла Маєвська та Іванна Килюшик, а також представник компанії TransferGo – Юрій Синенький та представник Фонду “Наш вибір” Мирослава Керик. Автори довідника наголосили, що його було створено щоб допомогти українцям розібратися з базовими правилами, пов’язаними з легалізацією перебування на підставі праці в трьох найпопулярніших для трудової міграції країнах Євросоюзу.



“Якщо ви – громадянин чи громадянка України, тільки плануєте працювати або вже приїхали до Польщі, Чехії чи Німеччини, то наш довідник – незамінний помічник для вас. 130 сторінок корисної інформації про безвізовий рух, трудові та національні візи, дозвіл на перебування та працю, сезонні роботи, блакитну карту, возз’єднання родини, відрядження на роботу до Німеччини, а також зразки документів та адреси організацій в Польщі, Чехії та Німеччині, де можна отримати консультацію або допомогу з захисту прав для українців за кордоном.” – підкреслює Анастасія Фоменко, Менеджер з розвитку бізнесу TransferGo в Україні.

Окрім знайомства з основною інформацією з Довідника, гості презентації могли поставити свої питання авторам та отримати фахові відповіді на них.

“В TransferGo нам дуже важливо, не тільки допомагати українцям вигідно, безпечно та швидко переказувати з картки на картку кошти рідним чи друзям в Україні, але й бути надійним помічником для українських мігрантів у Європі. Ми знаємо з власного досвіду та глибоко розуміємо, з якими проблемами стикаються українці за кордоном, саме тому на нашій Facebook-сторінці ми публікуємо корисну та цінну інформацію для українців та радіємо, що Довідник користується шаленим попитом.” – коментує Юрій Синенький, Community manager компанії TransferGo.

Довідник для громадян України про легальну працю в Польщі, Чехії та Німеччині поширюється безкоштовно. Його можна отримати в організаціях, які допомагають українським мігрантам, а також завантажити у електронному форматі на сайті TransferGo: try.transfergo.com/dovidnyk

Довідка
TransferGo – глобальний онлайн-сервіс, що забезпечує дешеві, швидкі та безпечні міжнародні грошові перекази в 55 країнах. Компанія TransferGo була заснована у 2012 році у Великобританії зі штаб-квартирою в Лондоні. В Україні сервіс працює з 2017 року. У 2019 році сервіс перетнув позначку 1,8 мільйона клієнтів у світі, серед них 500 тисяч — українці. Обсяг грошових переказів склав – 1 млрд фунтів стерлінгів. У порівнянні з 2018 роком компанія продемонструвала 100% зростання.

Співзасновник і генеральний директор TransferGo Даумантас Двілінкас у 2017 році був включений в рейтинг Forbes “30 Under 30”, а компанія була номінована як “Найбільш швидко зростаючий стартап року” на TechCrunch Europa Awards 2018 та занесена до числа п’яти найбільш перспективних стартапів у Великобританії у TheNextWeb.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK