“Favorites of Success” logo Конкурс кращих українських сайтів та мобільних додатків «WEB AWARDS UA 2020»
© FAVOR.com.ua
 
Конкурс кращих українських сайтів та мобільних додатків «WEB AWARDS UA 2020»
  

«WEB AWARDS UA 2020» або конкурс кращих українських сайтів та мобільних додатків являє собою національну премію за створення успішних сайтів та мобільних додатків. Учасниками конкурсу можуть стати будь-які компанії і власники проектів, що зареєстровані та працюють в (на території) Україні.

Варто відзначити, що «WEB AWARDS UA 2020» – це не тільки престижна і популярна інтернет премія, це ще й досить масштабний захід, який охоплює 1368 досвідчених студій, 272 якісних і гідних проектів, 20 престижних номінацій і 35 кращих експертів в сфері IT технологій.

Конкурс кращих українських сайтів та мобільних додатків «WEB AWARDS UA 2020» проводиться щорічно, починаючи з 2018 року. Подавати запити на участь, представляти свої сайти і додатки компанії можуть протягом весни 2020 року. Вже в березні стартує голосування в номінаціях, в якому може взяти участь будь-який користувач інтернету. Далі за номінаціями складаються лонг-аркуші. У травні вони надаються журі для вибору кращих. В якості журі виступають експерти в сфері маркетингу, веб-дизайну і створення мобільних додатків, а також будуть залучені ТОПові бізнес-фахівці з України.

Як прийняти участь в WEB AWARDS 2020

Для участі в конкурсі необхідно зареєструвати на розгляд журі завершену роботу або кейс проекту. Кількість зареєстрованих проектів (сайтів, мобільних додатків) в конкурсі кращих сайтів – не обмежена. А Ваш сайт вже готовий скласти конкуренцію іншим? Залишайте свої коментарі нижче та беріть участь в конкурсі, зареєструвавши свій проект на офіційному сайті >>>WEB AWARDS UA 2020 // Станьте відомим IT-спеціалістом на всю Україну!

https://favor.com.ua/en/blogs/32468.html