У березні 2020 року українці переказали 30 мільйонів євро з-за кордону для підтримки своїх сімей в Україні
  
Author:

Глобально популярність грошових переказів стрімко зростає і результати діяльності TransferGo підтверджують глобальний тренд. Загальний обсяг транзакцій TransferGo в березні 2020 збільшився на 45% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Дане зростання невелике у порівнянні з обсягом грошових переказів в Україну, зростання якого склало 100%.

Нагадаємо, що сервіс TransferGo забезпечує дешеві, швидкі та безпечні грошові перекази онлайн в 55 країнах світу. На сьогоднішній день більше 500 тисяч українських громадян, більша частина яких – це трудові мігранти в країнах Європи, є клієнтами TransferGo. При цьому, загальна кількість користувачів сервісу в світі досягла відмітки 1,8 мільйона в 2019 році.

Зростання обсягів грошових переказів в Україну було істотно вище середнього зросту в TransferGo: обсяг транзакцій збільшився на 100%, обсяг реєстрацій україномовної аудиторії збільшився на 74%. Обсяг грошового потоку збільшився на 110% в порівнянні з аналогічним місяцем минулого року і склав 30 мільйонів євро.

Велику частину грошових переказів в Україну було здійснено з Польщі, наступними за обсягом переведених коштів були Угорщина, Німеччина і Чехія.

За словами менеджера з розвитку бізнесу TransferGo в Україні, Анастасії Фоменко, однією з причин бурхливого зростання стала програма «Запроси друга», виплата бонусів в якій тепер здійснюється в українських гривнях для нових користувачів сервісу.

«За перший грошовий переказ, здійснений в Україну новим користувачем, відправник грошей і той, хто порекомендував йому сервіс TransferGo, обидва отримують по 300 гривень в рамках кампанії« Запроси друга». Під час глобального обмеження подорожей, коли українці за кордоном стикаються з труднощами при відправці готівки в Україну, наш сервіс став ще більш популярним і затребуваним. Наші команди в 6 країнах працюють віддалено і повністю доступні, забезпечуючи роботу сервісу і підтримку клієнтів як в робочі, так і у вихідні дні.» – коментує Анастасія Фоменко.

Сервіс TransferGo доступний як через мобільний додаток, так і через веб-сайт. У зв’язку з істотним збільшенням проведенного часу вдома в рамках глобальних заходів щодо стримування поширення COVID-19, кількість клієнтів, що використовують мобільну версію, також збільшилася. Обсяг транзакцій, здійснених через додаток TransferGo, збільшився на 150% в порівнянні з березнем минулого року.

Довідка

TransferGo – глобальний онлайн-сервіс, що забезпечує дешеві, швидкі та безпечні міжнародні грошові перекази в 55 країнах. Компанія TransferGo була заснована у 2012 році у Великобританії зі штаб-квартирою в Лондоні. В Україні сервіс працює з 2017 року. У 2019 році сервіс перетнув позначку 1,8 мільйона клієнтів у світі, серед них 500 тисяч — українці. Обсяг грошових переказів склав – 1 млрд фунтів стерлінгів. У порівнянні з 2018 роком, компанія продемонструвала 100% зростання.

Співзасновник і генеральний директор TransferGo Даумантас Двілінкас у 2017 році був включений в рейтинг Forbes «30 Under 30», а компанія була номінована як «Найбільш швидко зростаючий стартап року» на TechCrunch Europas Awards 2018 та занесена до числа п’яти найбільш перспективних стартапів у Великобританії у TheNextWeb.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(1)
id183841-Антон Сидоров Антон Сидоров
Чи потрібно мені зареєструватись в банку або платіжній системі для здійснення переказу грошей з Польщі в Україну?
Modified by author,
or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK