Загублений рік
  
Author:

Відпочинок у ЄгиптіПисати на тему туризму, за часів, коли в світі вирує пандемія коронавируса, здається блюзнірством. Або знущанням. Кожен день карантину, і наростання кількості хворих по всьому світу все сильніше і сильніше вбиває надію на те, що все це пройде і закінчиться, як кошмарний сон. І все буде, як і раніше. Не мине, не закінчиться і не буде.
   Страшно подумати
   Взагалі, читаючи новини, з’являється відчуття абсурдності того, що відбувається. Не далі, як учора, прочитав новину про те, що Туреччина (https://online-tour.net/отдых-в-турции-из-харькова/) планує почати курортний сезон в кінці червня, і слідом подивився статистику, що в Туреччині вже більше 70 тисяч хворих. І с кожним днем ситуація погіршується. А це означає, що епідемія там на самому підйомі. І найближчим часом, ні про який спад, а вже тим більше припинення, годі й казати. Тут би, до наступного року, все вляглося.
   Трохи краща ситуація в Єгипті (https://www.t.zp.ua/туры-в-египет/туры-в-египет-из-днепра) трохи менше трьох тисяч хворих. Але знову ж таки, ніхто не поставить і єгипетський фунт на те, що все це скоро припиниться. Імовірність того, що все тільки починається, набагато вище. Знову ж, надія на те, що з настанням спеки, вірус під впливом ультрафіолету, сам по собі скукожітся, тане з кожним днем. Он в південних штатах США, літо вже практично, повним ходом, а пандемія там шарашіт на зло ворогам.
   Так що нинішній курортний сезон, вже зараз можна оголошувати закритим. Це я для того пишу, що в загальному і цілому, Нострадамус з мене ніякий. У своїх прогнозах, я регулярно помиляюся, Так може бути, нам всім пощастить, і я помилюся і в цей раз. Хотілося б сподіватися...
 


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK