У квітні 2020 року українці переказали на 13% більше грошей з-за кордону, використовуючи сервіс TransferGo для підтримки своїх сімей
  
Author:

Стрімке зростання грошових переказів онлайн, що почалося в березні 2020 року разом з глобальними обмеженнями, тривало і в квітні. Загальна кількість транзакцій в країнах, які підтримуються TransferGo, протягом квітня збільшилася на 7% в порівнянні з минулим місяцем.

Кількість транзакцій з-за кордону в Україну збільшилася на 11%, обсяг грошових переказів збільшився на 13% і досяг 32 млн євро у квітні у порівнянні з попереднім місяцем. За останні 12 місяців українці здійснили близько 1,5 млн транзакцій з-за кордону і переказали на батьківщину 270 млн євро за допомогою сервісу TransferGo.

Польща залишається лідером за обсягами переказів з Європи в Україну
 (+18% у квітні в порівнянні з березнем 2020). Обсяг надісланих коштів значно збільшився і з інших країн: Чехія на 27%, Словаччина на 17%, Данія на 16%, Італія на 31% і Фінляндія на 32%.

Нагадаємо, що сервіс TransferGo забезпечує швидкі та безпечні грошові перекази онлайн в 63 країнах світу. У липні 2018 року компанія запровадила безкоштовні перекази в Україну, що дало можливість українським громадянам переказувати гроші додому без додаткових витрат. Дана ініціатива компанії сприяла значному збільшенню кількості українських користувачів сервісу, і, як результат, стрімкому розширенню обсягів транзакцій в Україну.

«Ми задоволені результатами, досягнутими як в глобальному, так і в місцевому масштабі. Останні кілька місяців показали, що українці за кордоном переходять на більш зручні та безпечні способи відправки грошей додому і все частіше обирають грошові перекази онлайн. У такий важкий час, крім економії на комісії, наша кампанія «Запроси друга» допомагає українцям заробляти гроші за рекомендацію сервісу: за перший грошовий переказ, здійснений новим користувачем, обидва, і відправник, і той, хто порекомендував йому сервіс, отримують по 300 гривень», – коментує Анастасія Фоменко, менеджер з розвитку бізнесу TransferGo в Україні.

На сьогоднішній день понад 500 тисяч українських громадян, більша частина яких — це трудові мігранти в країнах Європи, є клієнтами TransferGo.

Про TransferGo

TransferGo — це глобальний онлайн сервіс, що забезпечує вигідні, швидкі та надійні міжнародні грошові перекази в режимі реального часу. Компанія TransferGo була заснована у 2012 році у Великобританії зі штаб-квартирою в Лондоні. На сьогоднішній день компанія обслуговує платежі в 63 країнах Європи, Азії, США, Канади, Латинської Америки та Африки з офісами в Берліні, Вільнюсі, Стамбулі та Варшаві.

Співзасновник і генеральний директор TransferGo Даумантас Двілінкас у 2017 році був включений в рейтинг Forbes «30 Under 30», а компанія була номінована як «Найбільш швидко зростаючий стартап року» на TechCrunch Europas Awards 2018 та внесена до числа п’яти найбільш перспективних стартапів у Великобританії у TheNextWeb у 2019 році.

У грудні 2018 року компанія TransferGo була названа одним з кращих учасників українського ринку FinTech, посівши друге місце в номінації «Кращий сервіс міжнародних грошових переказів» в щорічній премії PSM Awards 2018 експертного видання про фінанси і технології PaySpace Magazine. У вересні 2019 на конференції Global Payments Day компанія TransferGo отримала премію в номінації «Newcomer 2019».


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK