Три моделі бездротових навушників OPPO виграли нагороди A’Design: зразкове поєднання форми та функціоналу
  

Відтоді, як вони потрапили на ринок, бездротові навушники OPPO Enco W31 отримали безліч позитивних відгуків за свою візуальну привабливість та технічні характеристики. Коштуючи 1999 гривень навушники були названі найкращими бюджетними бездротовими навушниками. За дизайнерську якість навушники OPPO Enco W31 нещодавно отримали премію Platinum Design Award у категорії «Дизайн цифрових та електронних пристроїв 2019–2020» на всесвітньо відомому конкурсі A’Design Award & Competition.

A’Design Award & Competition— це масштабна міжнародна подія у галузі дизайну, яка має значний авторитет. Премія визначає інноваційні досягнення в галузі архітектури, дизайну інтер’єру, продуктового дизайну, моди та графічного дизайну — особливо ті, що виходять за рамки звичного та втілюють новітні ідеї.

Конкурс оцінює передові роботи дизайнерів, підприємств та організацій з усього світу, і щороку отримує понад 10 000 заявок на участь. З можливих платинових, золотих, срібних, бронзових та залізних нагород, бездротові навушники OPPO Enco W31 отримали платинову.

Навушники OPPO Enco W31 виділялися серед конкурентів своїм «відмінним форм-фактором, розробленим для ергономічного комфорту та легкого застосування», безпечним керуванням дотиком, елегантним скругленим дизайном та високотехнологічними матеріалами, такими як анодований алюмінієвий сплав.

Але вирішальним фактором для отримання бездротовими навушниками OPPO Enco W31 платинової нагороди став зовнішній вигляд. Жюрі A’Design високо оцінило навушники за надзвичайно ергономічний дизайн, який надійно та зручно фіксує навушник у вусі, та візуально приголомшливий вигляд.

Насправді зовнішній вигляд це не все, чим здивують навушники OPPO Enco W31. Вони мають високу функціональність, зокрема, технологію ультранизької затримки звуку. Ці навушники були розроблені для розв’язання поширених проблем із типовими Bluetooth® навушниками, такими як погана стабільність з’єднання та висока затримка звуку. Завдяки бінауральній Bluetooth-передачі з низькою затримкою, навушники OPPO Enco W31 знизили затримку звуку до найнижчого рівня у сегменті. Ця практично непомітна затримка дозволяє отримувати синхронні та стабільні звук і зображення під час гри чи перегляду відео.

Зрозуміло, що найвища нагорода Platinum Design Award від A’Design для OPPO Enco W31 була цілком заслуженою. Ці навушники — від їх визнано бездоганного зовнішнього вигляду до низької затримки, від якості звуку до часу роботи від акумулятора — за всіма характеристиками є лідерами в галузі. А при ціні 1999 грн вони можуть стати найбільш рентабельними бездротовими навушниками 2020 року.

Інші моделі серії OPPO Enco також були відзначені на конкурсі A’Design. TWS (true wireless) навушники OPPO Enco M31 та бездротові шумознижуючи навушники OPPO Enco Q1 отримали Gold awards — золото у змаганні.

Команда дизайнерів OPPO створила легкі та гнучкі навушники Enco M31, які можна комфортно носити навколо шиї весь день. Навушники мають вагу всього 22 г та відрізняються унікальним ергономічно вигнутим обідком на шиї та обтічним дизайном. Вони найзручніші у своєму класі завдяки силіконовому обідку із вставкою з титанового сплаву, що дозволяє їх розгинати та зберігати в кишені. Як перші бездротові навушники, що підтримують кодек LDAC та мають сертифікат Hi-Res стандарту у своєму ціновому діапазоні, OPPO Enco M31 виділяються своєю формою та функціональністю.

Навушники OPPO Enco Q1 мають не тільки чудову якість звуку, а й  елегантний, безшовний високоякісний функціональний корпус, що забезпечує комфорт протягом усього дня.

Платинові та золоті нагороди, отримані трьома бездротовими навушниками OPPO, є престижною ознакою досягнень OPPO в промисловому дизайні. OPPO продовжують рухатись далі та готуються запропонувати користувачам ще більше продуктів, які інноваційно поєднують естетику та технології.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK