Молоко без добавок натуральне (пастеризоване; пряжене; ультрапастеризоване; пряжене ультрапастеризоване) Молоко оброблене і з добавками з молока: безлактозне, вітамінізоване, мінералізоване «Власна назва та/або назва торгової марки та/або комерційна (фірмова) назва, та/або знак для товарів та послуг (за наявності і/або за потреби) – /далі за тестом – назва/ може бути вказана довільно, як наприклад: «Молоко незбиране ультрапастеризоване з підвищеним вмістом білка та кальцію і вітамінів «А і С» /назва торгової марки /за наявності/ 3,4 % жиру», або «Молоко дитяче вітамінізоване «+12 вітамінів» ультрапастеризоване для дітей від 3 років ТМ «назва торгової марки /за наявності/»…», або «Молоко пастеризоване збагачене білком і кальцієм 3,2 % жиру заморожене», або «Молоко пастеризоване безлактозне вітамінізоване «АЛЬФА і ОМЕГА» 1,0 % жиру», або «Молоко пряжене безлактозне мінералізоване 2,5 % жиру», або «Молоко пастеризоване безлактозне мінералізоване з вітамінами «А і В» 2,5 % жиру», або «Молоко з вітаміном D ультрапастеризоване з підвищеним вмістом білка 1 % жиру», або «Молоко альбумінно-білкове «Олімпійський резерв» безлактозне знежирене», або «Молоко білкове ультрапастеризоване нежирне», або «Молоко органічне незбиране 3,4 % жиру не гомогенізоване пастеризоване», або «Молоко концентроване відновлене 6 % жиру», або «Молоко рекомбіноване білкове 1 % жиру пастеризоване», або «Молоко з підвищеним вмістом білка ультрафільтрацією пастеризоване заморожене 4,2 % жиру», або «Молоко альбумінне пряжене 2 % жиру», або «Молоко безлактозне ультрапастеризоване мінералізоване плазмою молока (або пермеатом молочним, отриманим ультрафільтрацією молока) 2,5 % жиру», або «Молоко пастеризоване заморожене для коктейлів 3,5 % жиру», або «Молоко пастеризоване 6 % жиру високобілкове для забілювання кави» і т.п. АСОРТИМЕНТ МОЛОКА НА ВСІ СМАКИ! НОРМАТИВНА ДОКУМЕНТАЦІЯ ЧИННА ДО 2026 року ———————————— This document has been copied from FAVOR.com.ua (https://favor.com.ua/en/blogs/33505.html). All rights reserved by author of the material. In case of re-publication, the link to the source of the material is strongly required! Document date: December 24, 2020