КемерТуреччина – це країна, яка просто створена для комфортного відпочинку. Тому вирушаючи на відпочинок до Туреччини (https://www.t.zp.ua/Отдых-в-Турции/анталийское-побережье), можна особливо не турбуватися, якщо щось забули вдома (крім документів і грошей). По-перше, відпочинок в Туреччині має на увазі, що в нього включено практично все, а по-друге, все необхідне можна купити безпосередньо за місцем. Тому єдина річ, без якої неможлива подорож до Туреччини є діючий закордонний паспорт, або ID-карта.
  Тому, швидше треба вести мову про те, що не потрібно брати з собою збираючись на відпочинок до Туреччини (https://online-tour.net/отдых-в-турции-из-днепра/). Тому що тягатися по світу з набитими валізами, сьогодні вважається поганим тоном. У поїздку бажано брати мінімум необхідного.
   Їжа
  З їжі, якщо щось і потрібно брати, то тільки в тому випадку, якщо дорога тривала і прибуття в готель намічається вночі. В цьому випадку з собою можна взяти будь-якої перекус, щоб після виснажливої дороги не лягати спати на голодний шлунок. У всіх інших випадках, якщо ви відправляєтесь на відпочинок по пакетному туру, брати з собою взагалі будь-яку їжу, недоцільно. У більшості турецьких готелів годують ситно і смачно.
  Ліки
  Ліки в Туреччині коштують недорого і мають відмінну якість – ризик нарватися на підробку тут мінімальний. Тому тягнути з собою валізу пігулок на всі випадки життя не має сенсу. Можна взяти знеболюючі, жарознижуючі і протизапальні засоби, але без фанатизму. Єдине, якщо Ви страждаєте, якими б то не було хронічними захворюваннями, і змушені пити ліки постійно, то таким препаратом необхідно запастися на весь час поїздки.
  Одяг
  Тут я зі своєю суто чоловічою точкою зору, не особливий порадник. У місцях відпочинку можна ходити без жодного ризику, що називається, в будь-чому. Холодів і навіть похолодань в Туреччині влітку не буває, тому тягнути з собою теплі речі, не варто. Єдине, якщо зберетеся в мечеть потрібна одяг, що добре прикриває лікті і коліна. Це стосується і чоловіків і жінок. У переважній більшості інших місць ставлення до одягу туристів дуже демократичне.



This document has been copied from FAVOR.com.ua (https://favor.com.ua/en/blogs/33661.html).
All rights reserved by author of the material. In case of re-publication, the link to the source of the material is strongly required!
Document date: