VIP-концерт Бориса Гребенщікова у заміському клубі Equides: Весна.Музика.Бесіда
  

У неділю 21 березня 2021 року в респектабельному передмісті Києва, в найсучаснішому заміському клубі сімейного відпочинку Equides відбудеться VIP – концерт легендарного Бориса Гребенщикова.

В день весняного рівнодення запрошуємо вас зустріти прихід справжньої весни в красивому і атмосферному концерт-холі Chalet Equides: затишна обстановка, ексклюзивний інтер’єр, бездоганний сервіс, імпозантна публіка – все для створення святкового настрою і незабутнього відпочинку. Посилить враження спеціальне меню від ресторану Chalet Equides, яке неодмінно порадує гостей концерту найпопулярнішими хітами кулінарних шедеврів Італії і Середземномор’я.

Гості вечора зможуть послухати не лише улюблені композиції, але і пісню «Двери трави» в новому аранжуванні, яке БГ вважає «більш живим та правильним». Крім того, музикант відповість на питання гостей концерту.

Квитки на концерт можна придбати на ресепшн готелю Chalet Equides або у відділі продажів Equides Club, а також онлайн у партнерів Kontramarka.ua та Concert.ua

https://kontramarka.ua/ru/bg-vesna-muzika-besida-67440.html

Резерв та додаткова інформація за тел.: +38 095 758 58 65 или 044 758 58 65

 


Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK