У buro.mt оновили український супербренд «пакунок маляти»
  
Author:
У buro.mt оновили український супербренд «пакунок маляти»Команда BURO.MT розробила нову айдентику та запустила рекламну кампанію для українського супербренду «Пакунок маляти».
«Пакунок маляти» (також відомий як babybox) — це великий бокс з усіма необхідними речами для перших півроку життя малюка.

З 2018-го року такий набір надається кожній родині при народженні дитини. Україна — одна з трьох країн у світі, де Пакунки безкоштовно видається усім новонародженим. За даними UNICEF державну програму «Пакунок маляти» підтримують більше 80% українських сімей.
Головна мета «Пакунку маляти» — забезпечити рівні можливості кожного маленького українця та україночки.
АЙДЕНТИКА
Пакунок маляти не перестає вдосконалюватися і отримав повноцінну айдентику, що підкреслює важливість державної допомоги родинам з новонародженими. Вона яскрава, позитивна та має власну систему ілюстрацій. Айдентика розроблена з урахуванням можливих майбутніх адаптацій та легко конфігурується під будь-які носії.


BURO.MT оновили логотип Пакунку маляти. Раніше це була громіздка коробка, яка погано масштабувалася. Тепер це — комбінований логотип з символом лелеки та окремою м’якою типографічною частиною. В якості відсилки до старого логотипу, в нас з’явилась додаткова колабораційна конфігурація логотипу.

Для типографіки була створена кастомна версія шрифту Bellota з українськими кириличними символами та дитячо-пом’якшеними літерами.
Для набору звичайних великих текстових блоків використовується державна гарнітура e-Ukraine.

Також команда створила систему легких дитячих ілюстрацій і дуже милого та активного бренд-маскота Зайку, який допомагає Пакунку маляти в комунікаціях з українськими матусями!














РЕКЛАМНА КАМПАНІЯ
https://www.youtube.com/watch?v=yfCD1LJWpXw&t=19s
https://www.youtube.com/watch?v=cLV2J21LFys
https://www.youtube.com/watch?v=G_azk6gBsc8&t=1s
https://www.youtube.com/watch?v=XDU0-CBYyWs

Для того, аби усі матусі змогли дізнатись про крутий оновлений «Пакунок маляти», BURO.MT створили рекламні ролики.

Запросили круту матусю та її не менш крутого бебіка, який підкорив спочатку бюрошників своїм повзунком з Пакунку, а потім знімальну групу своїми акторськими навичками. Це було справжнє влучення у яблучко — акторка-мама сама користувалась Пакунком і залишилась дуже задоволеною. Напевне, тому знімальний процес пройшов так круто :) А ще тому, що ми знімали з нашими молодими та веселими партнерами Lanet Production!

Наші відеоролики чесно розповідають про перші етапи материнства і дитинства. Бути мамою — не просто. Але якщо поруч буде Пакунок маляти, перщі складнощі перетворяться на перші приємні спогади!










Над проєктом працювали:

Алі Назар — Creative Director
Алі Ніна — Strategу Director & PR Director
Домченко Влада — Senior Graphic Designer
Ковтун Влад — Copywriter
Коломієць Анастасія — Client manager
Кузьменко Поліна — Junior Designer
Мартиненко Анастасія — Client Director
Поп Сабіна — Junior Designer
Посад Влад — Art-Director
Терещенко Олена — PR-manager

Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

Info The author of this page has prohibited it from commenting by anonymous users. You must login or register your FAVOR.com.ua account to leave a message here.