Створення веб сайту та його розміщення в мережі Інтернетнет, не має ніякого значення для ваших доходів, якщо у вас немає відвідувачів, які будуть переходити за вашим партнерським посиланнями, розміщеними на сайті. Вам потрібен трафік, для того, щоб був результат.
Один з основних, який слід враховувати, – це правильна оптимізація . Бувають випадки, коли сторінка існує в мережі довгий час, але зовсім не відвідується належним чином, хоча має цікавий контент.
Основним фактором, що призводить до такої ситуації, є те, що сайт не оптимізований належним чином. Щоб підвищити рейтинг в пошукових системах, важливо, щоб сторінка фокусувалася на ключових словах, пов’язаних з темою сторінки і обраної нішею. Вибрані ключові слова слід розмістити в метатегах і контенті. Ключові слова в змісті слід розміщувати в заголовках сторінок, а також, на першому абзаці тексту. Бажано включати ключові слова в імена файлів.
Ще один важливий елемент сторінки, що впливає на відвідуваність сайту, – це релевантний контент. Текст повинен бути тематично пов’язаний з сайтом, дуже цікавим і оригінальним, і його має бути багато. Власники сайтів часто ігнорують цю стратегію, хоча це важливий фактор, який впливає на позицію сайту в пошукових системах. Важливість змісту була визнана усіма, після змін, які Google вніс у свою  систему в останні роки, коли відомі веб сайти втратили свої цінні високі позиції, саме з цієї причини.
Стрічка новин
RSS-канали – один з найпопулярніших стандартів інформування та доставки контенту користувачам в Інтернеті.
Відправляючи цікаві заголовки, і  введення до контенту, розміщеному на вашому власному веб-сайті, агрегаторів RSS-каналів, ви отримуєте шанс бути відвіданим читачем, а саме тими, хто цікавиться даною темою.
Додавання RSS-каналу на ваш сайт також є відмінною стратегією для інформування постійних читачів вашого сайту і всього світу про кожну нову статтю на вашому сайті.
Також, важливим елементом відвідуваності, є посилання, які ведуть на ваш сайт. Без них, у вас немає шансів зайняти хорошу позицію в пошукових системах. Стратегія побудови посилань, в комплексі з відповідним змістом і оптимізацією , є найбільш важливим елементом позиціювання веб сайту (пошукової оптимізації).
Однак не всі посилання однаково корисні., пошукові системи можуть їх не оцінити, і навіть призвести до накладання санкцій на ваш сайт. Непрофесійні дії можуть принести більше шкоди ніж користі, тому що важливо правильно підібрати якісного донора. Варто пам’ятати, що краще отримати кілька посилань, але з сайтів з дуже високим рейтингом в пошукових системах, ніж кілька сотень з неякісних.
Стратегія побудови посилань повинна бути добре продуманою, на це варто звернути особливу увагу.

Ще один з способів привернути відвідувачів – коментувати пости інших людей. Блогери часто дозволяють коментувати свої статті, і ви також можете посилатися на свою сторінку з цим коментарем.
Такі посилання зазвичай не впливають на пошукову оптимізацію, але коли коментар цікавий і додає щось до статті, багато користувачів Інтернету натискають на такі посилання, щоб дізнатися більше.

Запропонуйте що-небудь безкоштовно
На перший погляд, роздача чогось безкоштовно може здатися автору сторінки збитковою. Однак це теж непогана стратегія залучення відвідувачів на ваш сайт. Людям подобається отримувати щось безкоштовно. Хороша ідея для веб-сайтів – пропонувати безкоштовні електронні книги, керівництва або курси, які користувач Інтернету може завантажити після підписки на ваш список розсилки, що дозволить вам пропонувати своїм передплатникам вже платні продукти в майбутньому.

Це всього лише кілька способів залучити відвідувачів. В цілому – процес досить тривалий і складний, вимагає багато часу, і що найголовніше – відповідних знань. Тому вам варто звернутися до професіоналів зі створення та просування сайтів https://embo.com.ua/ Таким чином ви заощадите свій час, фахівці зроблять все для того, щоб результат був позитивним, і в найкоротші терміни.



This document has been copied from FAVOR.com.ua (https://favor.com.ua/en/blogs/34533.html).
All rights reserved by author of the material. In case of re-publication, the link to the source of the material is strongly required!
Document date: