Emcure Axentri Maraviroc 150mg Buy Online – Indian Generic HIV Drugs
  
Author:
Emcure Axentri 150Mg Tablet – це препарат, який використовується для лікування ВІЛ-інфікованих людей. Це антиретровірусний препарат, який належить до класу антагоністів рецепторів CCR5. Це інгібітор входу, який не дозволяє ВІЛ інфікувати клітини імунної системи та інфікувати їх. Він функціонує шляхом зв’язування з білками-корецепторами CCR5, які знаходяться на поверхні імунних клітин.

Деталі продукту

Торгова марка: Axentri
Склад: Maraviroc
Виробник: Emcure Pharmaceuticals Ltd.
Міцність: 150 мг
Форма: Таблетка
Упаковка: 60 таблеток

Axentri Maraviroc 150mg Дозування

Дотримуйтесь вказівок лікаря щодо дозування та тривалості прийому цього препарату. Прийміть все це відразу. Його не слід жувати, подрібнювати або ламати.

Рекомендується приймати таблетки на регулярній основі і закінчити весь курс. Не варто самостійно коригувати дозування або припиняти прийом ліків, оскільки це може бути небезпечно. Якщо ви пропустили дозу через помилку чи інші обставини, слід відновити режим на наступний день.

Уважно прочитайте етикетку рецепта та дотримуйтесь усіх інструкцій.

Таблетки Axentri не слід застосовувати у таких ситуаціях:

Таблетка Аксентрі 150 мг може викликати запаморочення, сонливість, втому або зниження пильності. Не керуйте автомобілем, якщо це сталося.

Особам із захворюваннями, такими як захворювання печінки, нирок або серця, слід уникати використання Axentri, оскільки він може мати серйозні побічні ефекти.

Попередження та запобіжні заходи:

Якщо у вас є якісь проблеми з серцем, нирками або печінкою, низький кров’яний тиск, алергія на будь-які ліки або інші речовини, у минулому хворіли на гепатит B або гепатит C, ви вагітні, годуєте груддю, плануєте завагітніти, приймаєте будь-які ліки або харчових добавок, які використовують гормональні засоби контролю народжуваності, або мають будь-який інший стан здоров’я, вам слід проконсультуватися з лікарем, перш ніж приймати Axentri 150 mg Tablet

Побічні ефекти:

Постуральна гіпотензія, запаморочення, непритомність, інфаркт міокарда, проблеми з серцем, запальний синдром відновлення імунітету (IRIS), шкірні реакції, алергічні проблеми, такі як висипання, свербіж, набряк язика, рота, губ або горла – усі можливі побічні ефекти Axentri Таблетка 150 мг. Якщо будь-який з цих побічних ефектів стає неприємним або триває протягом тривалого періоду часу, вам слід негайно звернутися до лікаря.

Emcure Axentri 150mg Tablet можна придбати в Інтернеті в США, Великобританії, Таїланді, Росії, Об’єднаних Арабських Еміратах, Європі та інших країнах.

Якщо вам цікаво, скільки коштує Axentri 150mg Tablet, не хвилюйтеся, оскільки Drugssquare пропонує швидку доставку по всьому світу. При замовленні на нашому сайті ви отримаєте значні знижки, а також оперативну доставку в будь-яку точку світу. Ми є провідним світовим фармацевтичним експортером, який пропонує оригінальні ліки за конкурентоспроможними цінами.

Зв’яжіться з нами
Електронна пошта – info@drugssquare.com
Телефонуйте – +91-9958550955

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK