“Favorites of Success” logo Zakaz.ua запустив доставку продуктів у Кривому Розі
© FAVOR.com.ua
 
Zakaz.ua запустив доставку продуктів у Кривому Розі
  

Українській сервіс Zakaz.ua продовжує запускати доставку з абсолютно нових локацій партнерів. З 16 червня для Клієнтів сервісу стала доступною доставка з мережі гіпермаркетів «Ашан».

Попри воєнний стан, команда Zakaz.ua продовжує активно працювати, відновлювати роботу в Україні та запускати доставку з нових локацій. Ціль компанії – підтримувати економічне становище країни, створювати нові робочі місця та бути корисними для Клієнтів сервісу. Протягом трьох місяців компанія відновила роботу у всіх великих українських містах, де була присутня до війни, окрім окупованого росіянами Маріуполя. 

«Через зрозумілі причини відновити роботу у Маріуполі неможливо. Однак ми дуже віримо та сподіваємось, що місто невдовзі буде звільнено від загарбників, і Zakaz.ua матиме можливість повернутися до славнозвісного українського міста-героя. На сьогодні для Клієнтів сервісу вже доступна доставка у 14-ти великих містах України, де ми працюємо з 10-ма ритейл-партнерами», – коментує Євген Нетреба, комерційний директор Zakaz.ua.

Нагадаємо, що замовити доставку мешканці Кривого Рогу можуть на сайті auchan.zakaz.ua або у мобільному додатку. Асортимент товарів налічує понад 17,7 тис. одиниць. Сервіс працює без жодної націнки: ціни на сайті такі ж, як на полицях супермаркету. На момент замовлення також діють усі акційні пропозиції торговельної мережі. Як і раніше, формують замовлення професійні комплектувальники сервісу, які збирають все необхідне з полиць гіпермаркету відповідно до побажань Клієнтів. Можливо також завчасно сформувати списки улюблених товарів як на сайті, так і в мобільному застосунку. Для замовлення попередньо сформованих списків продуктів достатньо декілька кліків. 

Загалом сервіс може доставити замовлення будь-якої ваги та об’єму, у тому числі для офісів, готелів та ресторанів. Перед доставкою всі продукти зі списку замовлення упаковують у спеціальні термоящики, які зберігають правильний температурний режим. Кур’єри здійснюватимуть доставку у межах міста з 10:00 до 22:00. Також доступна функція самовивозу замовлень з гіпермаркету Ашан, що знаходиться в ТРК «Сонячна Галерея» за адресою: площа 30-ти річчя Перемоги, 1.

Працюємо заради Перемоги! Слава Україні!

https://favor.com.ua/en/blogs/35308.html