“Favorites of Success” logo Переїзд власноруч
© FAVOR.com.ua
 
Переїзд власноруч
  

7 порад для легкого самостійного переїзду

Плануєте майбутній глобальний чи малий переїзд? Бажаєте заощадити більше грошей? Тоді рекомендую зробити це самостійно. Хоча найм професійної транспортної компанії може заощадити ваш час та енергію, він точно не заощадить гроші на вашому банківському рахунку. Це тому, що транспортні компанії можуть бути досить дорогими в наймі.

На щастя, є менш дорогі методи переїзду. Оренда вантажівки або причепа до легкового авто – це кілька способів скоротити витрати при підготовці до самостійного переїзду, не вдаючись до найму транспортної компанії. Звичайно, деякі предмети, такі як піаніно, цінний антикваріат, гідромасажна ванна або важка побутова техніка, краще довірити під час переїзду професіоналам. Для цих конкретних предметів ми рекомендуємо найняти спеціалізовану транспортну компанію. Однак більшість інших предметів можна легко перемістити за допомогою друзів.

Щоб отримати уявлення, як зробити свій переїзд трохи простіше, погляньте на ці кілька порад.

1. Залучайте помічників

При плануванні самостійного переїзду дуже важливо знайти надійну допомогу. Будь то друзі або члени сім’ї, переконайтеся, що це фізично міцні люди. В іншому випадку ви можете залишитися зі зламаними меблями або, що ще гірше, зі зламаною спиною.

2. Найміть вантажну машину окремо без вантажників

Оренда вантажівки без вантажників значно здешевить Ваш самостійний переїзд. Залежно від кількості Ваших речей знадобиться 17-ти кубова Газель або, якщо речей небагато, то можна впоратися вантажним бусом, який набагато легше завантажувати у зв’язку з малою навантажувальною висотою. Звичайно, остаточна вартість залежатиме від тривалості оренди авто та необхідних додаткових послуг.

При самостійному переїзді необхідно заздалегідь зарезервувати вантажівку, особливо якщо ви переїжджаєте в розпал сезону. Перш ніж вибрати машину, переконайтеся, що вона підходить за розміром. Щоб підібрати машину, яка найкраще відповідає вашому бюджету та потребам, відвідайте наш сайт або телефонуйте.

Почніть якомога раніше.

У день переїзду варто почати раніше. Ті, хто переїжджає в літні місяці, повинні прагнути вирушити в дорогу не пізніше 10-ї ранку. Якщо ви турбуєтеся про пробки, я пропоную вирушити або рано вранці, або після години пік. Ранній початок дня переїзду також гарантує, що у вас буде достатньо часу, щоб розпакувати речі та розслабитись у новому будинку до настання темряви.

3. Позбавтеся непотрібного скарбу

Чим менше буде потрібних речей, тим легшим буде ваш переїзд! Так що перед днем переїзду позбавтеся від мотлоху, наскільки це можливо. Почніть ревізію в шафі, коморі та на книжкових полицях. Для предметів, які все ще знаходяться у відмінному стані, можна спробувати продати через Інтернет. Я рекомендую пожертвувати одяг, меблі та інші непотрібні предмети домашнього вжитку благодійним організаціям.

4. Використовуйте відповідні коробки для переїзду та витратні матеріали

Перш ніж збирати речі, переконайтеся, що у вас є міцні коробки та витратні матеріали для роботи. Це коробки з гофрованого картону, гардеробні та телескопічні коробки, банки та пластикові контейнери. А ще знадобиться повітряно-бульбашкова плівка, ремені для перенесення, пінопластові пакети, газета та міцна пакувальна стрічка.

5. Зберіть набір предметів першої необхідності

Готуючись до першої ночі в новому будинку, не забудьте взяти все необхідне. Чому? Тому, що останнє, що вам захочеться робити в першу ніч у новому будинку, – це ритися в нескінченній купі коробок у пошуках туалетного приладдя та спідньої білизни. Предмети першої необхідності у вашому наборі повинні включати зубну щітку, ліки, гаманець, кредитні картки, піжаму та інші потрібні предмети. Зберігайте цю коробку з предметами першої необхідності окремо від інших речей, з чітким маркуванням та в легкодоступному місці будинку.

6. Переїхати на вихідні

Переїзд своїми руками має кілька основних переваг, однією з яких є додаткова зручність переїзду у вихідний день. Ви можете організувати переїзд у суботу чи неділю, не пропускаючи свій робочий день. Якщо ви прагнете переїзду на вихідні, я рекомендую почати рано-вранці в суботу. Таким чином, у вас буде два повні дні, щоб облаштуватись у новому будинку, перш ніж повернутися на роботу. Деякі перевізники воліють працювати 5-денний робочий тиждень і тому у вихідні надають послуги не всі. В цьому випадку Ви можете розраховувати на ЧП Грузоперевозки плюс. Ми працюємо 7 днів на тиждень, включаючи свята та вихідні.

7. Підготуйтеся заздалегідь

Переконайтеся, що добре підготовлені до дня переїзду. У цей день багато може піти не так, від поганої погоди до напруження м’язів, тому важливо бути готовим до несподіванок. Якщо ви переїжджаєте влітку, візьміть із собою сонцезахисний крем, переносні вентилятори та холодні рушники. Якщо ви переїжджаєте взимку, надягніть відповідний одяг, принесіть сіль для тротуарів і увімкніть опалення перед тим, як в’їхати. Незалежно від того, коли ви переїжджаєте, не забудьте взяти з собою денний запас води у пляшках та перекус для себе та своїх помічників.

Якщо вам потрібно орендувати машину для переїзду з вантажниками або зробити це самотужки ми готові допомогти. Щоб знайти всю необхідну інформацію, розцінки та контактні дані для самостійного переїзду, завітайте сюди

https://favor.com.ua/en/blogs/38435.html