“Favorites of Success” logo Компанія «луцьк фудз» та торгова марка «руна» взяли участь у ііі всеукраїнському фестивалі вишитих рушників, приуроченому до дня
© FAVOR.com.ua
 
Компанія «луцьк фудз» та торгова марка «руна» взяли участь у ііі всеукраїнському фестивалі вишитих рушників, приуроченому до дня
  
13 травня 2012 року на Театральному майдані м. Луцька вже не вперше відбувся Всеукраїнський фестиваль вишитих рушників, який зібрав чимало лучан аби погуляти з родинами, тим паче проведення цьогоріч фестивалю співпало із прекрасним святом – Днем матері.
З ініціативи заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького єдиний у країні та світі фестиваль вишитих рушників «Вишиті обереги єднання» став символом і оберегом нашої держави, а також можливістю об’єднання у Луцьку та вшанування талановитих від Бога майстрів нелегкої ручної роботи з усієї України.
Компанія «Луцьк Фудз» та торгова марка «РУНА» теж не пройшла осторонь даного заходу і прийняла активну участь. ПАТ «Луцьк Фудз» як партнер фестивалю підготувало подарунки для нагородження майстринь вишивки у вигляді продуктових наборів від торгової марки «РУНА», а також долучилося до встановлення нового рекорду.
Після офіційної частини відкриття фестивалю, розпочалася, власне, його основна частина – учасники фестивалю, в тому числі й окремі працівники компанії «Луцьк Фудз», їх друзі та родини вишикувались у велику шеренгу, тримаючи свої рушники від Театрального майдану аж до повороту на вулицю Сенаторки Левчанівської, зрештою, утворивши такий собі вишиваний рушник, завдовжки декілька сотень метрів. Проте, не зважаючи на велику кількість людей поставити новий рекорд – «Найдовший рушник в Україні» – не вдалося. Усього нарахували 1 кілометр 130 метрів полотна.
https://favor.com.ua/en/blogs/8708.html