“Favorites of Success” logo КОМПАНІЯ «ЛУЦЬК ФУДЗ» та торгова марка «РУНА» підтримала проведення у Луцьку чемпіонату світу із пауерліфтингу
© FAVOR.com.ua
 
КОМПАНІЯ «ЛУЦЬК ФУДЗ» та торгова марка «РУНА» підтримала проведення у Луцьку чемпіонату світу із пауерліфтингу
  
Спортивно-оздоровчий комплекс «Адреналін Сіті» вперше в своїй історії приймав WPA RAW 2012 POWERLIFTING & BENCH PRESS CHAMP. 24-27 травня найсильніші люди планети визначали кращих у суворих дисциплінах пауерліфтінгу на майданчику СК «Арена Спорт». Компанія «Луцьк Фудз» та торгова марка «РУНА» стали офіційними партнерами даного заходу.
Протягом чотирьох днів глядачі змогли на власні очі спостерігати за перегонами богатирів, котрі прибули до Луцька з різних континентів. А саме: близько 350 найсильніших чоловіків та жінок з 15 країн світу дивували присутніх своєю богатирською вдачею. Зокрема, учасниками змагань стали спортсмени з України, Німеччини, Росії, Молдови, Польщі, Азербайджану, Казахстану та Італії. Пауерліфтери виступали у всіх вікових та вагових категоріях. Найстаршим учасником змагань став 69-річний Володимир Коршунов із Маріуполя.
Події такого рангу в Луцьку відбуваються не кожного дня, тому компанія «Луцьк Фудз» та торгова марка «Руна» не могли не підтримати ініціативу президента WPA Ukraine Вадима Коцаги у проведенні Чемпіонату світу.
https://favor.com.ua/en/blogs/8880.html