“Favorites of Success” logo ФУТБОЛЬНА КОМАНДА «РУНА» отримала перемогу у трьох іграх «Дворової Ліги 2012»
© FAVOR.com.ua
 
ФУТБОЛЬНА КОМАНДА «РУНА» отримала перемогу у трьох іграх «Дворової Ліги 2012»
  
Дворова ліга – головний чемпіонат Асоціації дворового футболу. У 2012 році компанію «Луцьк Фудз» та торгову марку «РУНА» на чемпіонаті з дворового футболу представляють: Дзись Володимир, Дуда Андрій, Клебанович Олег, Мальчук Ігор, Хомич Олександр та Куліш Володимир в команді під назвою «Руна» .
28 квітня 2012 року стартував 1-ий тур весняного турніру АДФЛ «Дворова Ліга 2012». На «штучне» поле гімназії №4 вийшли 6 колективів, один з яких і представляє компанію «Луцьк Фудз» та торгову марку «Руна». Відкривали тур пара GRAND-Спартак у протистояні з Мідас Трейдом. Другими на майданчик вийшли КРТіП та минулорічний переможець суперкубку «SummerCup» КРОШУ. Закривала тур пара Руна-Мідас Трейд. Перша гра нашої команди була дійсно напруженою. Але гра у першому турнірі закінчилась із рахунком 2:2.
Другий тур «Дворової Ліги 2012» відкривали команди, котрі до цього на турнірі не вигравали КРОШУ-Мідас Трейд. Наступними грали в матчі КРТіП-Руна, лідером були перші, так як в попередній грі продемонстрували хороший футбол. Але наша команда знову билася до останнього. Звичайно перевага була на боці господарів, ми знову побачили гру в пас, хороший захист…а от результат матчу справді дещо несподіваний 1:1. Такий рахунок забезпечили за рахунок того що було дуже багато індивідуальних помилок з боку гравців команди КРТіП, а от наші РУНІВЦІ навпаки грали колективом, що і принесло їм другу поспіль нічию.
Щодо третього туру, то варто сказати, що команда компанії «Луцьк Фудз» має удачу на своїй стороні. На цей раз перемогу здобули з рахунком 3:0 за надзвичайно банальних обставин – команда-противник не з’явилась на чемпіонат.
Тож бажаємо спортивних успіхів команді «РУНА» та чекатимемо з нетерпінням нових перемог!!!
Інформацію підготувала:
Оксана Хмильовська
https://favor.com.ua/en/blogs/8915.html