“Favorites of Success” logo Тернопільський молокозавод — company profile
© FAVOR.com.ua
 
Тернопільський молокозавод
Updated:

Ціль і зміст роботи нашої команди – внести вклад у побудову здорового майбутнього для кожного мешканця України. Щиро віримо – ми можемо змінити світ на краще.

«Продукт тим цінніший, чим менше втручання у його природний процес виготовлення. У цьому – наша головна перевага»

Саме для цього ми обрали шлях чесності і довіри. Впевнений, своїм прикладом та просвітницькою діяльністю ми започаткуємо новий принцип стосунків «виробник-споживач».

Свою роботу ми будуємо на наступних принципах:

Філософія. Філософія Молокія – молоко і Я! Молокія– це молочні продукти коротких термінів зберігання стабільно високої якості з максимальним збереженням цінних природних властивостей молока без шкідливих домішок. Адже ми цінуємо здоров’я кожного – якість і безпечність продукту гарантуємо для всіх.

Якість. Основою високої якості нашої продукції є використання лише натурального молока в поєднанні з системою екологічної безпеки на підприємстві.

Результат. Молокія – це наш маленький, щоденний вклад в Ваше здоров’я. Створюючи продукти під маркою «Молокія», ми знаємо, що все тепло, вкладене в них, зробить Ваш день щасливішим і добрішим.

Про підприємство

Історія виникнення

У 1957 році у Тернополі почав працювати міський молокозавод. Підприємство доволі швидко розвивалося і вже у 70-ті роки його потужності дозволяли переробляти до 300 тонн молока в день. Однак у часи перебудови підприємство почало занепадати і вже на початку 90-их років перебувало у тяжкому фінансово-економічному стані.

Ситуація змінилася у 2000 році, коли на завод прийшла нова команда управлінців. Тоді на потужностях підприємства було створено ЗАТ «Тернопільський молокозавод». Відтоді щорічно обсяги виробництва зростали на 25-30%. Завод значно розширив асортимент продукції, відвоював свої ринки та налагодив власну систему доставки сировини та дистрибуції. В результаті поетапної реконструкції зараз виробничі потужності ПрАТ «Тернопільський молокозавод» дозволяють переробляти близько 300 тонн молока в день.

Пріоритетні напрямки роботи

Основний напрямок переробки молока ПрАТ «Тернопільський молокозавод» – виробництво широкого асортименту класичної молочної продукції (молоко, кефіри, сметана, йогурти, масло та сири) коротких термінів зберігання з максимальним збереженням природних цінних якостей молока. Продукція підприємства об’єднана під брендом Молокія.

Визначальною стратегією діяльності підприємства та головною конкурентною відмінністю є виготовлення лише натуральних молочних продуктів без застосування немолочних домішок, консервантів та стабілізаторів.

Наші ринки збуту

Так як продукція має короткі терміни зберігання, це є основний аргумент щодо вибору ринків збуту. Саме тому підприємство реалізовує продукцію лише у регіонах, які розташовані географічно недалеко від виробничих потужностей – у Вінницькій, Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій, Житомирській та Київській областях. Там створено власні філії Молокія, де є спеціальне холодильне обладнання, склади, відповідний транспорт та персонал. Це дозволяє забезпечити так процес збуту, щоб доставка продукції у кожен регіон здійснювалася щоденно. Тобто кожного дня наші споживачі можуть отримати свіжий продукт Молокія.

Цінуємо здоров’я кожного – якість і безпечність продукту гарантуємо для всіх!

Тернопільський молокозавод
Phone:
(044) 393-43-99
E-mail:
kyiv@molokija.com
Web-site:
Postal address:
Філія «КИЇВ-МОЛОКО»
вул. Червонопрапорна, 154
м.Київ, Україна
Trade marks by “Тернопільський молокозавод”:
Molokia, presented in following category:
Butter
Молокія, presented in following categories:
Kefir
Milk
Quark
Sour cream
Yoghurt
https://favor.com.ua/en/company/molokija/