На ДП МК «Росана» здійснюється забій, обвалка та переробка м’яса. Максимальна потужність підприємства складає:
- м’ясні вироби – 8 тон за зміну;
- забій – 200 голів у зміну;
ДП МК «Росана» випускає широку гаму виробів: від сосисок і сардельок до копчених і сиров’ялених делікатесів. Основу асортименту складають вироби зі свинини. Також випускається продукція з яловичини, курятини та індичатини.
Сьогодні продукція під торгівельною маркою «Росана» широко представлена у Західному та Центральному регіонах України.
Визначальну роль на якість м’яса та ковбасних виробів відіграють умови забою, охолодження, виробництва та зберігання продукції. М’ясопереробний комплекс «Росана» – це сучасне, високотехнологічне підприємство, побудоване на основі вимог Європейського Союзу до перебігу технологічних процесів і санітарно-гігієнічних норм.
За оцінками спеціалістів галузі, формат, по якому побудований м’ясокомбінат «Росана», унікальний на Україні і дає значні ринкові переваги перед конкурентами в собівартості та якості продукції.
Але головне – це люди. Спеціалісти підприємства проводять дійсно величезну роботу, щодо підбору асортименту, покращення рецептур, та контролю технологічного циклу і якості продукції. Майже всі вироби це традиційні делікатеси, які знайомі усім з дитинства, тому що виготовляються за старими, перевіреними часом, рецептами.
Відповідальність перед споживачами, вимогливе ставлення до технологічного циклу знаходить своє підтвердження в тому, що неодноразові зйомки рейтингової передачі про якість продуктів – «Знак якості» проходить на м’ясокомбінаті «Росана». Саме цей м’ясокомбінат вибраний з поміж багатьох інших, незважаючи на велику відстань від Києва. Тут безпосередньо знімають технологічний цикл виготовлення тих чи інших м’ясних та ковбасних виробів.
В постійній наявності свинні пів туші в шкірі та обрізні, м’ясні фрагменти: задня частина, полядвиця, вирізка внутрішня, лопатка, шия, грудинка, ребра, головизна, шпиг хребтовий та боковий, вушка, п’ятачки, хвости, ратички, печінка, серце, нирки, легені, шлунки. Всі субпродукти можуть бути в замороженому стані. Охолоджене м’ясо може поставлятись у вакуумі, в якому проходить дозрівання м’яса та збільшується термін зберігання.