“Favorites of Success” logo Second survey quarter
© FAVOR.com.ua
 
Second survey quarter
  
The Favorites of Success Award

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» оголошує закінчення першого та початок другого кварталу голосування на порталі FAVOR.com.ua. 1 квітня, перший етап голосування споживачів за кращі торгові марки України 2009 року було завершено, і з початком нового календарного кварталу було розпочато другий етап. Всі бажаючі можуть знову проголосувати за своїх Фаворитів з «чистого листа».

Підсумкова (річна) позиція торгових марок залежить від активності споживачів на протязі всього року (чотирьох календарних кварталів). Така методика вивчення суспільної думки дозволяє відстежити динаміку змін уподобань споживачів, а також побічно вказати на зміни в якості товарів.

На сьогоднішній день, каталог порталу FAVOR.com.ua містить більш ніж 430 категорій, з переліком товарів та послуг своєї ринкової галузі. Кожна категорія каталогу є номінацією Конкурсу, в якій споживачі мають можливість вказати своїх власних Фаворитів, спільними зусиллями визначити найкращі продукти та послуги України поточного року. У каталозі представлені торгові марки, компанії, заклади столиці та зірки української естради. Відвідайте будь-яку цікаву для Вас категорію і Ви знайдете повний перелік її учасників, з супутньою інформацією та адресами їх офіційних веб-сайтів. Зайдіть в будь-яку категорію, яка Вас цікавить, і Ви знайдете повний перелік її учасників з адресами їх офіційних веб-сайтів.

Також на FAVOR.com.ua з’явився новий розділ — фотогалерея подій, де всі бажаючи можуть переглянути фоторепортажі з усіх урочистих церемоній нагородження конкурсу, побачити обличчя тих, хто був удостоєний звання «Фавориту Успіху» в попередні роки.

Ринок не стоїть на місці: мало не щодня з’являються нові учасникі, уходять торгові марки що не витримали конкуренції. Ви завжди можете порадити нам додати торгову марку до каталогу, якщо вона представлена в більшості регіонів України. Для цього Ви можете скористатись спеціальною формою для додавання або видалення з каталогу торгових марок учасників голосування.

Під час голосування можна також залишати обгрунтовані позитивні чи негативні відгуки про товари та послуги з каталогу, висловлювати свої побажання як щодо цих товарів та послуг, так і щодо самого каталогу.

Ми вдячні всім хто знайшов час та натхнення проголосувати в 1-му кварталі. Кожен, хто проголосував в 200 і більше номінаціях, отримає запрошення на церемонію нагородження переможців 2009 року і зможе взяти участь в розіграші призів від партнерів Конкурсу!


Нагадуємо представникам компаній про можливість вільного розміщення на FAVOR.com.ua інформації про торгові марки, та можливість необмеженої самостійної публікації новин, прес-релізів і промо-акцій, цікавих широкій аудиторії. FAVOR.com.ua прагне зробити світ товарів та послуг зрозумілим для споживачів, намагається дати можливість максимально оперативно отримати всю необхідну інформацію про продукти і послуги з перших рук! Усі новини автоматично потрапляють в стрічку новин та будуть прочитані тисячами користувачів порталу, серед яких, напевно, є Ваші потенційні клієнти чи партнери.

Пам’ятайте: Успіх супроводжує лише тих, хто по-справжньому до нього прагне! Не пропустіть свій шанс стати причетним до визначення беззаперечних лідерів українського ринку, до визначення «Фаворитів Успіху»!

 
ТОВ «Фаворити Успіху»
03187, м.Київ, пр-т Академіка Глушкова 40, корпус 5, оф. №605
(Інститут програмних систем НАН України)

З березня 2020 та досі ми працюємо поза офісом! Всі важливі запити окрім паперової кореспонденції — електронною поштою!
E-mail: info@favor.com.ua
Web:
https://favor.com.ua/en/news/1054.html