“Favorites of Success” logo Україна визначила Фаворитів Успіху 2012 року
© FAVOR.com.ua
 
Україна визначила Фаворитів Успіху 2012 року
  

Конкурс «Фаворити Успіху» 15 грудня завершив черговий цикл щорічного рейтингового дослідження, яке визначило найуспішніші торгові марки України 2012 року!

Фаворит Успіху — 2012За методикою конкурсу, Успіх торгової марки є цілком вимірюваним значенням, сукупністю трьох складових: якості, популярності та довіри. Якість товарів і послуг оцінювали провідні фахівці різних напрямків українського ринку. Популярність — так звані «експерти з успіху»: зірки української сцени і телебачення, публічні люди, знаменитості. А довіру до торгових марок могли висловити всі безпосередні споживачі, вказуючи на кращі, на свою думку, торгові марки товарів та послуг у публічному онлайн-голосуванні, яке проводилося протягом усього року, з січня по грудень, на порталі FAVOR.com.ua. Свої оцінки конкурсантам дали понад 40 тисяч людей з усіх регіонів України, визначивши тим самим переможців у понад п’ятиста різних номінаціях.

InMind & КМИС15 грудня голосування було зупинено, і результати, отримані в ході онлайн-опитувань, уже передані на аудит незалежним рейтинговим організаціям: маркетинговій дослідницькій компанії InMind та Київському міжнародному інституту соціології (КМІС).

Сукупні, комплексні рейтинги торгових марок будуть незабаром підтверджені аудиторською перевіркою і опубліковані початку 2013 року на FAVOR.com.ua.

Незабаром країна дізнається про нових лідерів ринку, відзначених найпочеснішою нагородою для торгових марок України — золотою медаллю «Фаворит Успіху – 2012»!

Церемонія нагородження переможців конкурсу «Фаворити Успіху» стане у 2013 році ювілейною, вже десятою. Запрошувальні квитки на незабутній святковий захід отримають всі без виключення учасники спеціальних журі. Запрошення також будуть поширюватися серед найактивніших учасників онлайн-голосування, що вказали своїх особистих Фаворитів у не менш як у 100 номінаціях конкурсу. Планується яскрава незабутня шоу-програма за участю найпопулярніших зірок естради, серед яких, традиційно, будуть і блискучі переможці конкурсу, «Фаворити Успіху – 2012» блоку номінацій «шоу-бізнес».

Розділити тріумф представників провідних компаній та торгових марок України ми зможемо безпосередньо на церемонії нагородження, або у телевізійному варіанті. Не пропустіть можливості насолодитися чарівною атмосферою Успіху і стати свідком історичного моменту – вручення нагород новим Фаворитам, побачити вживу виступ найяскравіших зірок! Додаткові запрошення будуть також розігруватися і серед учасників соц. мереж, на сторінках конкурсу на Фейсбуці та ВКонтакті!


2012 був дуже насиченим і плідним для конкурсу: з’являлися нові цікаві номінації, до каталогу додавалися нові гравці українського ринку, відображаючи його новітні тенденції, публікувалася актуальна інформація про події світу товарів і послуг.

Організатори конкурсу щиро дякують усім, хто допомагав розвитку проекту і сприяв визначенню «Фаворитів Успіху – 2012», кращих, найбільш якісних і затребуваних торгових марок, року що минає, про які незабаром дізнається вся Україна.


А з 1 січня, як завжди, стартуватиме вже новий етап народного голосування наступного року! Команда конкурсу «Фаворити Успіху» і порталу FAVOR.com.ua дорожить думкою кожного, та високо цінує вашу увагу! З нетерпінням чекаємо вас і у Новому році. Віримо, він буде ще цікавішим, принесе нові відкриття і незабутні враження, буде насиченим тільки позитивними подіями!

Нехай Успіх незмінно супроводжує ваc у всіх справах, будьте завжди його Фаворитами!

https://favor.com.ua/en/news/11798.html