“Favorites of Success” logo Починається другий етап голосування за найкращі марки 2013 року
© FAVOR.com.ua
 
Починається другий етап голосування за найкращі марки 2013 року
  

Ось і добігає кінця перший етап всенародного голосування конкурсу «Фаворити Успіху – 2013, та вже з 1 квітня кожен зможе знову проголосувати за свої улюблені торгові марки послуг, товарів і найяскравіших представників шоу-бізнесу України! Новий – другий етап дарує можливість наново активно голосувати за своїх Фаворитів.

Багато з вас вже стали частиною нашого дружного співтовариства у рамках Конкурсу «Фаворити Успіху» – людьми, які не тільки допомагають визначити дійсно найкращих у своїй сфері, але й рекомендувати іншим споживачам купувати тільки найякісніше. І ви, звичайно, знаєте, що наш конкурс складається з чотирьох етапів голосування, які дорівнюють чотирьом календарним кварталам. Згідно з методикою конкурсу, всі бали, отримані у кожному з етапів конкурсу, додаються, а у кінці року обчислюється середньоарифметичний бал, який і буде визначальним для компаній-учасників рейтингу.

Якщо ви тільки починаєте знайомитися з нашим Конкурсом, – знайте, ми будемо дуже раді бачити вас у лавах найвідповідальніших і найактивніших учасників відкритого голосування, яке визначає майбутніх переможців! Саме ваші голоси мають найбільше значення у визначенні переможців вже у одинадцятий раз, з 2003 року – початку існування нашого конкурсу.

Отже, цілорічне голосування вийшло на черговий етап, який, також як і попередній, починається з чистої сторінки. Тепер всі відвідувачі можуть спостерігати як деякі конкурсанти, які отримують чергову порцію вашої підтримки, обганяють у рейтингу лідерів попереднього етапу опитування.

Підтримайте свої улюблені торгові марки на кожному етапі шляху до перемоги! Рекомендуйте вашим колегам, знайомим і друзям також допомогти у визначенні лідера. Адже ви гідні користуватися лише найбільш якісними послугами і товарами, виокремлюючи їх з ряду менш успішних пропозицій.

Команда «Фаворитів Успіху» дякує всім і кожному за активну участь і чекає вас з нетерпінням на просторах FAVOR.com.ua у другому етапі голосування.

У ці дні ми ведемо підготовку до церемонії нагородження кращих марок за підсумками завершеного 2012 року. Нагадаємо, наступна церемонія нагородження буде для конкурсу «Фаворити Успіху» ювілейною, вже 10-ою, а отже більш яскравою і динамічною ніж будь-коли раніше! Але ми також як і завжди, традиційно даруємо запрошення на святковий захід кожному, хто проголосував в 100 і більше номінаціях Конкурсу, а ще готуємо всілякі розіграші та акції, які стартують в квітні.

Залишайтесь з нами! Кращі голосують за кращих!

https://favor.com.ua/en/news/13155.html