“Favorites of Success” logo Завершено голосування Експертів та Знаменитостей
© FAVOR.com.ua
 
Завершено голосування Експертів та Знаменитостей
  

1 грудня 2014 конкурс «Фаворити Успіху» завершив етап опитувань переваг двох спеціальних журі: галузевих Експертів та специално запрошених Знаменитостей (Celebrities). Опитування проводилося з метою визначення «Фаворитів Успіху – 2014» — найбільш якісних, найбільш улюблених і нарекомендованіших торгових марок товарів і послуг ринку України в 2014 році.

Ми дякуємо всім Експертам і учасників зіркового Журі Успішних Людей, які взяли участь в анкетуванні і вказали свої рекомендації щодо найкращого вибору. Конкурс представляє всіх учасників журі індивідуально та поіменно. Саме вони визначають Фаворитів Експертів та Фаворитів Успішних Людей!

Респондентські анкети експертних комісій вже передані на аудит спеціалістам маркетингової дослідницької компанії InMind та Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), щоби незабаром бути опублікованими у відкритому доступі на порталі конкурсу FAVOR.com.ua.

Разом із тим, на FAVOR.com.ua все ще триває заключний етап споживчого голосування за «Фаворитів Успіху – 2014», який щорічно проходить в 4 етапи тривалістю в календарний квартал, і відображає динаміку змін в уподобаннях безпосередніх споживачів протягом усього 2014 року.

Ви теж можете внести свою лепту в історію, взявши участь у народному голосуванні за найкращі товари та послуги 2014 року! Підтримайте своїх власних Фаворитів, достойних нагороди конкурсу та обґрунтованого права називати себе найкращим вибором та рекомендацією №1 у своїй категорії!

 
ТОВ «Фаворити Успіху»
03187, м.Київ, пр-т Академіка Глушкова 40, корпус 5, оф. №605
(Інститут програмних систем НАН України)

З березня 2020 та досі ми працюємо поза офісом! Всі важливі запити окрім паперової кореспонденції — електронною поштою!
E-mail: info@favor.com.ua
Web:
https://favor.com.ua/en/news/22075.html