“Favorites of Success” logo Конкурс «Фаворити Успіху» соціалізується!
© FAVOR.com.ua
 
Конкурс «Фаворити Успіху» соціалізується!
  

Скріншот: Офіційна сторінка конкурсу «Фаворити Успіху» на FacebookУ конкурсу «Фаворити Успіху» з’явилась офіційна сторінка в соціальній мережі Facebook!

Популярність соціальних мереж серед українських користувачів інтернету стрімко зростає. Конкурс «Фаворити Успіху» також крокує в ногу з часом, поширюючи свою присутність на просторах інтернету, бажаючи оперативно інформувати інтернет-аудиторію про всі найважливіші події конкурсу та порталу FAVOR.com.ua.

Якщо Ви вже зареєстровані на Фейсбуці, зайдіть на сторінку конкурсу «Фаворити Успіху» та натисніть кнопку Мне нравится!. Після цього ви зможете дізнаватись всі новини про події, призові акції (так, вас чекає багато приємних сюрпризів!!!), оновлення в фото- та відеоальбомах з вашої стрічки новин.

Бажаєте бути в курсі всіх головних подій конкурсу та якнайшвидше дізнаватись про те, які торгові марки та відомі особистості отримають звання «Фаворит Успіху – 2010» та будуть нагороджені почесною золотою медаллю конкурсу? Починайте читати нас на Фейсбуці!

Хочемо також нагадати користувачам соціальних мереж про основні місії конкурсу «Фаворити Успіху», які полягають в проведенні всенародних публічних опитувань та визначення найкращих торгових марок товарів та послуг України, а також імен найяскравіших представників вітчизняного шоу-бізнесу.

Найактивніші учасники інтернет-опитувань запрошуються на щорічну Урочисту церемонію нагородження «Фаворитів Успіху» — феєричне святкове шоу за участі ваших улюблених зірок української сцени!

Багатьом з Вас вже пощастило отримати запрошення та потрапити на заходи минулих років. В фотоальбомі спільноти на Фейсбуці викладені звіти з більшості минулих заходів, тому, якщо ви були присутніми на них, додавайтеся до шанувальників групи та відмічайте себе та своїх друзів на цих фотографіях, додавайте власні фото!

Проте це ще не всі новини! Найважливіша новина — тепер в лівому верхньому куті кожної сторінки під логотипом FAVOR.com.ua є оранжевий плюсик. Ось такий:

Якщо клацнути на цей плюсик, то він розкриється в півкраси. А якщо натиснути посилання «Більше...», відкриється вже в усю свою красу перелік з 305 сервісів, до яких можна надіслати посилання на дану конкретну сторінку (залежно від того, якою соціальною мережею ви користуєтесь: Вконтакте, Twitter, Живий Журнал чи якоюсь іншою).

Це означає, що, побачивши на цьому сайті сторінку, котра вам до вподоби і якою ви хотіли б поділитись з друзями або ж просто зберегти посилання на цікавий матеріал в закладки, ви натискаєте на плюсик, обираючи свою улюблену соціальну мережу та додаєте посилання на сторінку, одночасно інформуючи про це всіх своїх віртуальних друзів. І все це за допомогою всього кількох кліків!

Голосування «Фаворитів Успіху – 2010» буде завершено 15 грудня! Проте ви ще маєте можливість потрапити в ТОП активних учасників опитувань та отримати запрошення на наступну Урочисту церемонію нагородження переможців конкурсу «Фаворити Успіху – 2010» та взяти участь в запланованих призових акціях!

Конкурс «Фаворити Успіху» та його інформаційний проект, портал FAVOR.com.ua, продовжують розвиватись: постійно додаються цікаві нововведення, готується безліч приємних сюрпризів! Уважно слідкуйте за нашими новинами, анонсами заходів, щоб не прогавити нічого цікавого!

https://favor.com.ua/en/news/3291.html