“Favorites of Success” logo Розпочався перший етап голосування 2011 року!
© FAVOR.com.ua
 
Розпочався перший етап голосування 2011 року!
  

Вітаємо всіх учасників голосування конкурсу «Фаворити Успіху» з 2011 роком та Різдвом Христовим! 1 січня «з чистого аркуша» стартувало нове голосування конкурсу, яке визначить «Фаворитів Успіху» вже нового, 2011 року!

Нам дуже приємно, що в цей святковий період ви не забуваєте про FAVOR.com.ua і знаходите час поділитись своєю думкою про товари та послуги українського ринку, а також підтримати своїм голосом улюблених представників української сцени. Саме від вашої активності протягом всіх чотирьох календарних кварталів залежатиме, хто саме стане «Фаворитом Успіху — 2011»!

За останні місяці минулого року організатори отримали велику кількість рекомендацій щодо внесення нових  учасників в каталог номінацій конкурсу. Найближчими днями ваші пропозиції будуть розглянуті. Додані за вашими рекомендаціями учасники мають усі шанси стати «Фаворитами Успіху» в кінці року, тому і надалі чекатимемо ваших пропозицій щодо нових номінантів!

Однак зберігається головна інтрига! Ми всі очікуємо оголошення переможців 2010 року на Урочистій церемонії нагородження «Фаворитів Успіху — 2010», яка відбудеться в Києві, у концерт-холі «FreeДом»! Уважно слідкуйте за анонсами подій, щоб не прогавити цей грандіозний захід!

Давайте разом підтримаємо наших Фаворитів!

https://favor.com.ua/en/news/3441.html