“Favorites of Success” logo Другий етап голосування конкурсу «Фаворити Успіху»
© FAVOR.com.ua
 
Другий етап голосування конкурсу «Фаворити Успіху»
  

Нарешті весна повністю відвоювала свої права: надворі потеплішало, а дні стали довшими та сонячними. А на порталі FAVOR.com.ua з 1 квітня розпочався другий етап голосування за найкращі торгові марки та найкращих представників українського шоу-бізу 2011 року! Якщо вам не байдужий успіх ваших улюблених торгових марок, розважальних закладів, послуг та виконавців української сцени – не забудьте віддати за них свій голос та порекомендувати її іншим на FAVOR.com.ua.

Ви вже брали участь в голосуванні конкурсу в першому кварталі? Можливо, ваші вподобання вже встигли змінитись и ви бажаєте вказати своїх нових Фаворитів? Але навіть якщо це не  так і ви незмінний прихильник певних учасників конкурсу, ви можете обрати їх знову, тим самим закріпивши їх Успіх.

Голосування вийшло на новий етап, який, так само як і попередній, почнеться з чистого аркуша. Сумарний бал, отриманий номінантами конкурсу в другому календарному кварталі, додається до балу першого кварталу. Тому стало значно цікавіше не лише голосувати, але й переглядати поточні результати, спостерігаючи за тим, як конкурсанти, отримавши чергову порцію вашої підтримки, обганяють в рейтинзі фаворитів попереднього етапу опитування. А переможці конкурсу, справжні «Фаворити Успіху», визначатимуться на основі підсумкової середньо­арифметичної оцінки, отриманої у всіх чотирьох кварталах.

Ура!

Футболка «Я обираю найкраше!»Ваша активність в голосуванні — одна з головних складових продури проведення конкурсу, тому організатори не забувають про активних учасників та готують нові сюрпризи та подарунки. Головний подарунок — це запрошення на Урочисту церемонію нагородження переможців конкурсу «Фаворити Успіху»!

До речі, добігає свого кінця розіграш ста фірмових футболок від порталу FAVOR.com.ua та конкурсу «Фаворити Успіху». Свій заслужений приз отримають 100 найбільш активних учасників попереднього етапу голосування! Проте це далеко не остання подібна акція: не забувайте слідкувати за новинами на самому порталі FAVOR.com.ua та в офіційних групах конкурсу в мережах Фейсбук та ВКонтакте, щоб встигнути взяти участь і в інших призових акціях конкурсу та його партнерів!

Обирайте Успіх — і Успіх неодмінно обере вас!

https://favor.com.ua/en/news/4288.html