“Favorites of Success” logo Нагородження «Фаворитів Успіху – 2019» (без порушень карантину)
© FAVOR.com.ua
 
Нагородження «Фаворитів Успіху – 2019» (без порушень карантину)
  

Наприкінці весни цього року планувалася чергове нагородження переможців рейтингу уподобань, Фаворитів Успіху – 2019, яке на жаль, з очевидних причин, не відбулося.

Ми до останнього моменту сподівалися на послаблення карантинних заходів, на хоча б часткове зняття заборони на проведення масових заходів, проте, вже розуміємо, що це не станеться в найближчому майбутньому. Насправді, 17-а церемонія нагородження переможців рейтингу ще неодмінно відбудеться, проте, мабуть вже не в цьому році. Можливо навіть, що вручення за 2019 рік буде спільно з переможцями рейтингу нинішнього року. Але взагалі, ми згодні з думкою, що здоров’я і безпека людей понад усе і дотримуємося карантинних заходів з самого початку їх введення.

Як би там не було, ми вирішили що оголошення переможців минулорічного рейтингу має відбутись у будь-якому випадку. Хай не урочистій обстановці, зате безпечно. І звичайно ж, краще пізно, ніж ніколи. Незабаром у липні ми проведемо віртуальне нагородження Фаворитів року! Україна дізнається найкращий вибір!

Слідкуйте за подальшими анонсами на наших сторінках в соцмережах, і вказуйте свої персональні рекомендації найкращого вибору в цілорічному народному голосуванні!

ГолосуванняДо речі, до кінця 2 квартального етапу голосування 2020 року залишилось близько тижня. Підтримайте в народному голосуванні свої улюблені бренди товарів і послуг, які заслуговують на звання «Фаворит Успіху – 2020»!

А чи відомо вам?
І ще, просто звертаємо увагу, що незважаючи на те, що вручення нагород торішнім переможцям ще не встигло відбутися, всі підсумки минулорічного дослідження народних уподобань — публічні та відкриті.

Ви можете вже хоч зараз запросто дізнатися хто став переможцем рейтингу у цікавій для вас категорії. Щоби побачити який саме бренд найбільше бажали та рекомендували українські споживачі в минулому році, просто відкрийте будь-яку категорію голосування і загляньте в результати 2019 року!

Тільки в рейтингу «Фаворити Успіху» ви можете дізнатися не тільки імена лідерів, але тих хто зайняв друге, третє, будь-яке місце, слідкувати за ходом голосування в реальному часі. Вибирайте найкращих на FAVOR.com.ua і коли стикаєтесь з труднощами вибору — дивіться що рекомендують інші люди!

https://favor.com.ua/en/news/ann-virtual-awarding-2019/