Зустрічаємо «Фаворитів Успіху» на 12-й церемонії нагородження!
  
XII церемонія нагородження
«Фаворитів Успіху»
найкращих брендів та зірок України
29 травня в концерт-холі FreeДом (Київ) відбудеться довгоочікувана дванадцята
церемонія нагородження переможців Конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху»!
Афіша

На майбутньому святковому шоу будуть вручені золоті медалі «Фаворит Успіху» переможцям конкурсу — найкращим у своїх категоріях торговим маркам товарів і послуг, а також найяскравішим зіркам українського шоу-бізнесу, які заслужили найвищу оцінку в рейтингу за результатами минулорічного цілорічного всеукраїнського дослідження експертних і споживчих уподобань.

Зокрема, в ході онлайн-голосування, яке проходило протягом усього 2014 року на FAVOR.com.ua, було опитано понад 35 тисяч респондентів, які висловили свою довіру до торговим маркам у понад 500 категоріях ринку товарів і послуг, столичних закладів і номінаціях шоу-бізнесу! Кращі з кращих будуть представлені на щорічному урочистому шоу «Фаворитів Успіху» для вручення нагород!

Зустрічаємо найкращі торгові марки України, які гордо демонструють знак «Фаворит Успіху» —
символ виняткової довіри споживачів і надійної рекомендації професіоналів!

 У програмі заходу

  • Привітання переможців та всіх причетних до їх визначення від організаторів та партнерів конкурсу з дослідження громадських уподобань, представників маркетингової дослідницької компанії InMind і Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).
  • Торжественное вручение наград победителям, «Фаворитам Успеха – 2014»
    Серед переможців, що отримують нагороди будуть представники таких галузей ринку як Продукти харчування, Косметика, Безрецептурні лікарські засоби, Заклади столиці, Фінансові та консалтингові послуги, ЗМІ, і звичайно ж переможці блоку номінацій «Шоу-бізнес»!
  • Слайд-шоуШоу-програма з виступами молодих зірок української сцени, які стали переможцями відкритого на FAVOR.com.ua рейтингу завдяки гарячій підтримці своїх шанувальників.
    У програмі заходу — шоу від Фаворитів українського шоу-бізнесу! Серед учасників шоу
     
    • шоу-балет Foresight
    • дует Rizups
    • Євген Літвинкович
    • Аіда Ніколайчук
    • Tania BerQ
    • сестри Віка і Настя Петрик
    • Андре Тан
     
  • ... а також сюрпризи, лотерея з розіграшами подарунків (для участі в лотереї гостям необхідно мати при собі візитку) і море позитивного настрою в атмосфері Успіху!

    Церемонія нагородження транслюватиметься згодом на телеканалі Максі-ТВ і на youtube-каналі конкурсу.
     
Деталі заходу будуть оновлюватися, стежте за подальшими анонсами в соц. мережах:
FacebookВКонтактіTwitterYouTube

На церемонію нагородження запрошуються почесні гості: шановні Експерти-професіонали, які сприяли визначенню найбільш якісних товарів і послуг, учасники зіркового Журі Успішних Людей, а також представники партнерських ЗМІ.

Крім того, традиційно запрошуються найактивніши в 2014 році учасники всеукраїнського онлайн-голосування, які вказували свої уподобання в максимально можливій кількості номінацій конкурсу. (Запрошення на захід для учасників спеціальних журі будуть розсилатися на початку наступного тижня.)

* Справка Коротка довідка

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» з 2003 року проводить щорічні рейтингові дослідження з метою визначення найкращих, найбільш затребуваних торгових марок товарів та послуг, а також найбільш яскравих представників вітчизняного шоу-бізнесу. У публічному рейтингу беруть участь всі без винятку торгові марки, що офіційно присутні на ринку у відповідних категоріях свого профілю.

Переможці конкурсу визначаються за підсумками народного голосування, за участю трьох респондентських груп: Експертного Журі (професійних галузевих фахівців свого профілю, представлених поіменно), Журі Успішних Людей (публічних і відомих людей України, знаменитостей) та безпосередніх споживачів, які вказують свої персональні уподобання, діляться думками, особистим досвідом і рекомендаціями в Інтернеті на FAVOR.com.ua.

Церемонія нагородження переможців конкурсу «Фаворити Успіху» — щорічна святкова подія з традиційною яскравою шоу-програмою за участю зірок української сцени, розіграшами призів та масою інших інтриг і сюрпризів. Церемонія нагородження транслюється на телебаченні та в Інтернеті.


З питань акредитації представників ЗМІ звертайтесь до організаторів.
Номери телефонів: (044) 592-82-67, 592-82-68, E-mail: .

Також нагадуємо про те, що вже зараз триває голосування за найкращі торгові марки вже поточного 2024 року! Поспішайте підтримати своїх Фаворитів! Найактивніші учасники онлайн-опитування обов’язково отримають запрошення на наступну церемонію нагородження за результатами 2024 року, де зможуть зануритись у святкову атмосферу Успіху, своїми очима побачити лідерів українського ринку, що заслуговують звання «Фаворитів Успіху» завдяки високій оцінці громадськості та ВАШОМУ вибору!

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.