“Favorites of Success” logo life:) запрошує у віртуальну мандрівку!
© FAVOR.com.ua
 
life:) запрошує у віртуальну мандрівку!
  

Якому відпочинку ви віддаєте перевагу? Вирушити у зимні гори, порелаксувати на спекотному пляжі або поблукати вуличками старої Європи? Оператор life:) запрошує всіх інтернет-користувачів поринути у видовищну 3D-мандрівку на новому діджитал-порталі Travel Quest – http://travel.life.ua. Учасники, які під час своєї віртуальної мандрівки помітять незвичні речі та «зафіксують» їх на фото за допомогою смартфону, зможуть взяти участь у розіграші приємних призів від оператора life:)!

Крім розважальної мандрівки, учасники проекту можуть скористатися інформаційним Дорожнім путівником, створеним спеціально для користувачів смартфонів. В 11-ти рубриках Путівника, серед яких «Авіаквитки», Шопінг», «Карти», «Переклад», «Проживання», «Валюта», «Визначні пам’ятки» та «Спеціалізовані додатки», зібрано найбільш корисну інформацію для туристів та найкращі мобільні додатки, які підтримуються iOS і Android.

Також там ви зможете дізнатися про умови найкращого тарифного плану для мандрівок за кордон «Travel life:)», у якому дзвінки в роумінгу коштують від 2,49 грн за хвилину, мобільний інтернет – від 0,29 грн за хвилину.

 
03110, м. Київ, вул. Солом’янська, 11, літера «А»
https://favor.com.ua/en/promo/18423.html