“Favorites of Success” logo Нестримний дата-трафік!
© FAVOR.com.ua
 
Нестримний дата-трафік!
  
Lifecell

За підсумками минулого року в мережі life:) спостерігалося стрімке зростання споживання трафіку. Середні показники споживання дата-трафіку в минулому році перевищили всі попередні «рекорди»: річне зростання в 2013 році становило 74% порівняно з 2012 роком; місячний показник збільшився на 31%. Загальний обсяг даних, переданих у мережі оператора за жовтень-грудень 2013 року, на 61% перевищив аналогічний показник позаминулого року.

Така інтенсивна динаміка споживання мобільного Інтернету свідчить як про доступність і зростання популярності цієї послуги, так і про збільшення можливостей мережі оператора для передачі даних. Так, на кінець 2013 року середня швидкість передачі даних у мережі life:) збільшилася до 125,7 Кб/сек. При цьому в останньому кварталі пікова динаміка швидкості досягла 165,8 Кб/сек, що на 4% більше, ніж раніше за рік до того.

Також неухильно зростає кількість абонентів life:), які користуються дата-сервісом: в минулому році їх число збільшилося на 23% порівняно з позаминулим роком. Цьому сприяє стабільне збільшення кількості смартфонів, проникнення яких у мережі life:) становило 26% на кінець 2013 року.

 
03110, м. Київ, вул. Солом’янська, 11, літера «А»
https://favor.com.ua/en/promo/18508.html