Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії.

Спеціалісти 2009 року у категорії «Напої»(31)
Переглянути профайл «Віталій Анастасьєв»
Менеджер з продажу продуктів харчування
Оцінив конкурсантів у 86 номінаціях.
Переглянути профайл «Світлана Берзіна»
Президент Всеукраїнської організації «Жива планета»
Оцінила конкурсантів у 134 номінаціях.
Переглянути профайл «Ірина Брусєнцова»
Інженер-технолог громадського харчування
Проголосувала в 28 номінаціях.
Переглянути профайл «Анастасія Венгринюк»
Бармен
Оцінила конкурсантів у 31 номінації.
Переглянути профайл «Тамара Герасименко»
Директор кафе-бару «Флет» (м. Київ)
Кафе-бар «Флет»
Оцінила конкурсантів у 133 номінаціях.
Переглянути профайл «Марина Герасимович»
Марина Герасимович
Керівник VIP напряму елітного алкоголю, ТД «Арда-Эксклюзив»
Оцінила конкурсантів у 1 номінації.
Переглянути профайл «Анастасія Жуль»
Технолог-кулінар
Оцінила конкурсантів у 20 номінаціях.
Переглянути профайл «Сергій Козинець»
Бармен
Дав оцінку в 31 номінації.
Переглянути профайл «Савелій Лiібкін»
Ресторанний критик, власник ресторанної компанії «Реста»
Оцінив конкурсантів у 10 номінаціях.
Переглянути профайл «Юрій Лєвін»
Кондитер, фуд-стиліст
Оцінив конкурсантів у 76 номінаціях.
Переглянути профайл «Віталій Лінник»
Шеф-кухар
Оцінив конкурсантів у 58 номінаціях.
Переглянути профайл «Наталія Миколаївна Міхньова»
Кандидат медичних наук, дієтолог, гастроенторолог медичного центру при Українському НДІ харчування
Проголосувала в 48 номінаціях.
Переглянути профайл «Наталія Маньковська»
Бізнес-консультант з організації роздрібної торгівлі побутовими товарами та продуктами харчування
Оцінила конкурсантів у 132 номінаціях.
Переглянути профайл «Ігор Помазан»
Бармен, учасник конкурсу барменів Flair Club
Дав оцінку в 21 номінації.
Переглянути профайл «Наталія Володимирівна Притульська»
Доктор тех. наук, професор, зав. каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів Київського національного торговельно-економічного університету
Оцінила конкурсантів у 1 номінації.
Переглянути профайл «Наталія Олександрівна Самойленко»
Лікар дієтолог-ендокринолог Київського міського центру здоров’я
Оцінила конкурсантів у 9 номінаціях.
Переглянути профайл «Любов Федорівна Скалецька»
Викладач університету,
кандидат с-г. наук, доцент, Аграрна академія
Дала оцінку в 8 номінаціях.
Переглянути профайл «Ірина Франк»
Редактор рубрик журналів «Эксперт вкуса» та «Кулинарные идеи», ВД «Платформа Паблисити»
Эксперт Вкуса
Оцінила конкурсантів у 71 номінації.
Переглянути профайл «Констянтин Хоруженко»
Керівник Тrek-metro
Оцінив конкурсантів у 28 номінаціях.
Переглянути профайл «Олексiй Чусов»
Сомельє, бармен
Проголосував в 13 номінаціях.
Переглянути профайл «Володимир Шамаєв»
Спеціаліст з професійної технології кави еспресо, автор блогу про каву coffeezoom.com.ua
Оцінив конкурсантів у 7 номінаціях.
Переглянути профайл «Володимир Шевяков»
Бармен
Дав оцінку в 27 номінаціях.
Переглянути профайл «Тетяна Федорівна Шекета»
Власник мережі кав’ярень
Дала оцінку в 9 номінаціях.
Переглянути профайл «Олександр Юрченко»
Шеф-кухар ресторану «Опалкова хата»
Опалкова хата
Оцінив конкурсантів у 3 номінаціях.

Примітка Інформація представлена на цій сторінці була актуальною під час проведення дослідження конкурсу в 2009 році, і в даний час є архівною. Потрібно враховувати, що час не стоїть на місці: люди роблять кар’єру, змінюють місце роботи або навіть професію та рід діяльності, і відповідно, представлені про учасників журі дані могли згодом змінитися.