Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії.

Спеціалісти 2012 року у категорії «Продукти харчування»(18)
Переглянути профайл «Віталій Анастасьєв»
Менеджер компанії ТОВ «Винфорт». Спеціаліст з продажу продуктів харчування та напоїв.
Оцінив конкурсантів у 88 номінаціях.
Переглянути профайл «Вардкес Арзуманян»
Власник ресторанів «Кентавр», «Тарон» та Mons Pius
Проголосував в 32 номінаціях.
У 3 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Оксана Безцінна»
Керівник кулінарного порталу Chef.com.ua
Шеф-повар
Проголосувала в 64 номінаціях.
У 7 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Ірина Брусєнцова»
Інженер-технолог громадського харчування
Проголосувала в 6 номінаціях.
Переглянути профайл «Тамара Герасименко»
Директор кафе-бару «Флет» (м. Київ)
Кафе-бар «Флет»
Проголосувала в 87 номінаціях.
Переглянути профайл «Сергій Миколайович Гунько»
Доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва Національного університету біоресурсів і природокористування України, кандидат технічних наук
Оцінив конкурсантів у 36 номінаціях.
Переглянути профайл «Галина Дмитровська»
Провідний науковий співробітник НДЧ Національного университету харчових технологій
Оцінила конкурсантів у 72 номінаціях.
Переглянути профайл «Надія Дронова»
Головний редактор порталу smachno.ua
Смачно
Проголосувала в 17 номінаціях.
Переглянути профайл «Галина Карачинцева»
Галина Карачинцева
Спеціалістка з технологій та організації кондитерського виробництва
Проголосувала в 84 номінаціях.
У 7 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Валерій Крамаренко»
Адміністратор продуктового магазину з досвідом роботи понад 10 років
Проголосував в 5 номінаціях.
Переглянути профайл «Юрій Лєвін»
Бренд-шеф кондитер «Нестле Профешнл Україна»
Оцінив конкурсантів у 78 номінаціях.
Переглянути профайл «Віталій Лінник»
Шеф-кухар
Дав оцінку в 6 номінаціях.
Переглянути профайл «Таісія Ладиженська»
PR-менеджер журналу «МагазинЪ»
Платформа Паблисити
Проголосувала в 4 номінаціях.
Переглянути профайл «Олександра Лапкаускене»
Олександра Лапкаускене
Керівник відділу розповсюдження та просування міжнародного спеціалізованого рекламно-інформаційного журналу «Галерея напитков и деликатесов»
Дрінкс Гелері
Оцінила конкурсантів у 27 номінаціях.
Переглянути профайл «Дмитро Попов»
Повар (диплом школи Мішлєн), фіналіст проекту «Пекельна кухня» на 1+1
Проголосував в 21 номінації.
У 2 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Ірина Франк»
Редактор рубрик журналів «Эксперт вкуса» та «Кулинарные идеи», ВД «Платформа Паблисити»
Эксперт Вкуса
Дала оцінку в 21 номінації.
Переглянути профайл «Світлана Наумова» Керівник проекту «Едим со вкусом»
Едим со вкусом
Дала оцінку в 84 номінаціях.

Примітка Інформація представлена на цій сторінці була актуальною під час проведення дослідження конкурсу в 2012 році, і в даний час є архівною. Потрібно враховувати, що час не стоїть на місці: люди роблять кар’єру, змінюють місце роботи або навіть професію та рід діяльності, і відповідно, представлені про учасників журі дані могли згодом змінитися.