Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії.

Спеціалісти 2020 року у категорії «Напої»(5)
Переглянути профайл «Сергій Миколайович Гунько»
Доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва Національного університету біоресурсів і природокористування України, кандидат технічних наук
Проголосував в 65 номінаціях.
Переглянути профайл «Михайло Шарков»
Заступник виконавчого директора ГО «Союз споживачів України»
Проголосував в 3 номінаціях.
Переглянути профайл «Ольга Шкарупа»
Директор магазину One Price
Оцінила конкурсантів у 12 номінаціях.

Примітка Інформація представлена на цій сторінці була актуальною під час проведення дослідження конкурсу в 2020 році, і в даний час є архівною. Потрібно враховувати, що час не стоїть на місці: люди роблять кар’єру, змінюють місце роботи або навіть професію та рід діяльності, і відповідно, представлені про учасників журі дані могли згодом змінитися.