Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії.

Спеціалісти 2017 року у категорії «Продукти харчування»(22)
Ви переглядаєте склад експертних комісій поточного, незавершеного року. У списках наведені лише ті спеціалісти та знаменитості, які вже підтвердили свою участь у цьому році, заповнивши анкету голосування. До кінця року ці списки можуть істотно вирости, поповнившися новими іменами.
Переглянути профайл «Тамара Герасименко»
Директор кафе-бару «Флет» (м. Київ)
Кафе-бар «Флет»
Також спеціалістка у блоках номінацій
«Напої» та «Побутові товари»
Анкетні дані обробляються.
Переглянути профайл «Сергій Миколайович Гунько»
Доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва Національного університету біоресурсів і природокористування України, кандидат технічних наук
Також спеціаліст у блоці номінацій
«Напої»
Дав оцінку в 7 номінаціях.
Переглянути профайл «Галина Дмитровська»
Провідний науковий співробітник НДЧ Національного университету харчових технологій
Дала оцінку в 78 номінаціях.
Переглянути профайл «Олена Володимирівна Єделькіна»
Директор журналу «Брутто»
Журнал «Брутто»
Оцінила конкурсантів у 12 номінаціях.
Переглянути профайл «Олена Кругових»
Директор кафе-бару «Домашні страви» (м. Київ)
Також спеціалістка у блоці номінацій
«Напої»
Дала оцінку в 4 номінаціях.
Переглянути профайл «Олена Миколаївна Кавурка» Провізор
Медичний портал «МедДовідка»
Проголосувала в 98 номінаціях.
У 6 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Олена Борисівна Любенок» Завідувач лабораторії кафедри технології харчування університету «Україна»
Проголосувала в 10 номінаціях.
У 2 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Оксана Леонідівна Тонха» Доктор сільськогосподарських наук, доцент, Агробіологічний факультет НУБІП України
Оцінила конкурсантів у 72 номінаціях.
Переглянути профайл «Оксана Безцінна»
Керівник кулінарного порталу Chef.com.ua
Шеф-повар
Також спеціалістка у блоці номінацій
«Напої»
Проголосувала в 11 номінаціях.
Переглянути профайл «Ольга Василівна Дудчак»
Викладач кулінарії в телешоу «Від пацанки до панянки», шеф-кухар з міжнародним досвідом роботи
Проголосувала в 33 номінаціях.
У 1 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Валерій Крамаренко»
Адміністратор продуктового магазину з досвідом роботи понад 10 років
Проголосував в 74 номінаціях.
У 4 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Володимир Іванович Кривенок»
Лікар вищої категорії за фахом загальна практика, сімейна медицина
Переглянути профайл «Марія Митрофаненко» Керівник відділу розвитку кавової компанії Kasada Coffee
Також спеціалістка у категорії
«Напої»
Проголосувала в 4 номінаціях.
Переглянути профайл «Едуард Насиров» Незалежний кулінарний блогер, експерт у «Сніданок на 1+1», автор проекту Happyfood
Переглянути профайл «Владислав Сластін» Експерт вищої категорії в галузі харчової безпеки і нутріциології, спеціаліст по спортивному харчуванню, експерт по розробці стратегій зміцнення суспільного здоров′я, і просуванню програм здорового способу життя і профілактики різних захворювань
Також спеціаліст у блоках номінацій
«Напої» та «Нутріцевтичні засоби та БАДи»
Проголосував в 8 номінаціях.
У 2 з них утримався від оцінки.