«Фаворити Успіху» logo Другий етап визначення найкращих у 2013 році + номінація одного дня :)
© FAVOR.com.ua
 
Другий етап визначення найкращих у 2013 році + номінація одного дня :)
  

З початку квітня стартував другий етап народного голосування за найкращі торгові марки та найяскравіших представників української сцени 2013 року в рамках конкурсу «Фаворити Успіху».

Оцінки учасників рейтингу першого кварталу залишилися зафіксованими, і у всіх з’явилася можливість проголосувати знову, з чистої сторінки! Тепер користувачі FAVOR.com.ua можуть спостерігати як деякі з конкурсантів, які отримують чергову порцію вашої підтримки, обганяють в рейтингу лідерів попереднього етапу опитування тривав з січня по березень!

Другий етап голосування триватиме до кінця червня. Проте, в конкурсі є одна номінація, яка буде активною лише сьогодні, тільки один день, 1 квітня! :) Мова йде про загальнонаціональний конкурс торгових марок, і всім нам безумовно цікаво, якому саме конкурсу громадськість довіряє більше ніж іншім і взагалі, чи може громадськість відрізнити конкурс від неконкурсу! :)

Слідкуйте за нашими новинами на ФБ та ВК, бо через тиждень ми почнемо розігрувати призи для найактивніших учасників голосування (це не жарт дня), які проголосують у 100 або більше номінаціях. Для початку розіграємо фильтри для води від торгової марки «Гейзер»!

Вибирайте краще, діліться своїми рекомендаціями з іншими!

https://favor.com.ua/news/13188.html