«Фаворити Успіху» logo Завершення першого кварталу голосування на FAVOR.com.ua
© FAVOR.com.ua
 
Завершення першого кварталу голосування на FAVOR.com.ua
  

Завершується перший календарний квартал, перший етап голосування за найкращі торгові марки та персоналії України 2010 року!

Не хвилюйтесь, якщо ви ще не встигли проголосувати у всіх цікавих для вас категоріях: у вас ще буде можливість зробити це у другому кварталі, а якщо ви все ж встигли, то зможете підтвердити свій вибір у тій чи іншій номінації конкурсу. Нагадуємо, Фаворити Успіху визначаються за результатами всіх чотирьох календарних кварталів.

Ринок не стоїть на місці: з’являються нові торгові марки, які ми вносимо до каталогу у відповідні розділи галузей народного споживання. Якщо в каталозі відсутні будь-які відомі вам торгові марки, за які вам хотілось би проголосувати, ви завжди можете порекомендувати додати їх.

Нагадуємо представникам компаній-учасників опитувань про можливість розміщувати на порталі інформацію про організацію та торгові марки, які вона представляє, а також публікувати новини, прес-релізи та інформацію про цікаві промо-акції.

Будьте активними, голосуйте за улюблені торгові марки та діліться своїми враженнями про них з іншими користувачами порталу FAVOR.com.ua. Найактивніші учасники голосування — ті, хто проголосував в 100 і більше номінаціях конкурсу — не лише потрапаляють на «Дошку Пошани», але й будуть запрошені на церемонію нагородження «Фаворитів Успіху», щоб на власні очі побачити нагородження своїх Фаворитів та мати можливість взяти участь в розіграші призів від торгових марок-переможців.

І пам’ятайте: Успіх супроводжує лише тих, хто справді його прагне. Не втачайте свій шанс взяти участь у визначенні Найкращих!

https://favor.com.ua/news/2421.html