«Фаворити Успіху» logo Тиждень до завершення 1-го етапу визначення Фаворитів 2017 року
© FAVOR.com.ua
 
Тиждень до завершення 1-го етапу визначення Фаворитів 2017 року
  

Обирай Фаворитів 2017!Незабаром завершиться перший етап народного голосування, який визначить найкращі торгові марки України, а також найяскравіших представників українського шоу-бізнесу 2017 року!

Кожен етап народного голосування конкурсу «Фаворити Успіху» дорівнює одному календарному кварталу. Таким чином кожен небайдужий користувач «уанету» має можливість підтримати своїм голосом найулюбленіші бренди і найкращіх виконавців з чистого аркуша 4 рази на рік! У підсумковому річному рейтингу все оцінки сумуються.

Через тиждень оцінки учасників рейтингу першого кварталу зафіксуватимуться, і у всіх з’явиться можливість проголосувати знову в будь-який з 580 категорій українського ринку, кожна з яких є номінацією конкурсу! Проте, є ще цілий тиждень, протягом якого є можливість підтримати в голосуванні своїх персональних Фаворитів на стартовому етапі народного голосування!

Вкажіть свій вибір у цікавих вам номінаціях, в яких ви точно знаєте які саме з учасників є найкращими. Вибирайте найкраще, діліться своїми рекомендаціями з друзями!

https://favor.com.ua/news/28372.html