Анонс: Фаворити 2016 року будуть нагороджені 8 червня
  

8 червня 2017 року в івент-холі FreeДом відбудеться XIV урочиста церемонія нагородження переможців українського рейтингу споживчих уподобань «Фаворити Успіху – 2016»

Афіша церемонії нагородження «Фаворитів Успіху – 2016» На 14-й церемонії нагородження будуть вручені нагороди понад 80 торговим маркам товарів і послуг, столичних закладів, ЗМІ, а також новим зіркам українського шоу-бізнесу. Золоті медалі «Фаворит Успіху – 2016» щорічно вручаються переможцям відкритого рейтингу громадських уподобань і експертних рекомендацій — найкращим брендам, визнаних №1 у своїх сферах діяльності.

Дослідження суспільних уподобань тривало протягом усього минулого року, з січня по грудень, у 580 категоріях ринку народного споживання, і в його опитуваннях взяли участь понад 35 тисяч респондентів з усіх регіонів України (див. цифри і факти про дослідження).

Святкове шоу відбудеться за участю переможців боку номінацій «Шоу-бизнес»: Дмитро Монатик (UPD. на даль, не зміг відвідати захід), Володимир Дорош, групи Люм’єр і Epolets, Маріетта, MELOVIN та інші. (Відеозапис шоу буде викладено у відкритий доступ після заходу, тож стежте за подальшіми анонсами! ;)

Нагороди вручатимуться переможцям в категоріях продуктів харчування і напоїв, побутових товарів, косметики, безрецептурних лікарських засобів, домашньої електронної техніки, брендам будівельних матеріалів, Інтернет-магазинам, торговельним і розважальним столичним закладам, засобам масової інформації та, звичайно, найяскравішим молодим зіркам української сцени.

Окрім концертної програми і вручень медалів «Фаворит Успіху – 2016», відбудеться розіграш призів від кількох призових спонсорів, в числі яких TM Iren Bukur, Proprete, Algotherm, Bioderma, Phyto і Mary Kay.
Iren Bukur      Proprete      Algotherm
Mary Kay     Phyto      Bioderma
(Для участі в лотерейному розіграші гостям необхідно буде мати візитку.) Переможців конкурсу пригощають ТМ Prime, Perrier і Vittel.

Акредитація ЗМІ для висвітлення заходу і переможців, «Фаворитів Успіху – 2016» — за електропоштою і тел. (044) 592-82-67, 592-82-68.

Медаль «Фаворит Успіху – 2016», оберт на чвертьМаркетинг-менеджер конкурсу «Фаворити Успіху» в Україні Людмила Пархоменко зазначила: «У дослідженні ринку споживчих уподобань конкурс намагається охопити буквально кожну категорію ринку, кожну нішу. Ми вважаємо, що, якщо є якийсь товар або послуга, та є асортимент конкурентних пропозицій — значить можна визначити й найкращу з них. Значить можна на підставі численних відгуків і рекомендацій, скласти простий і прозорий рейтинг, який в результаті дозволить визначити рекомендацію №1 — найкращий вибір для покупця.»

«Цей рейтинг некомерційний, а результати дослідження публікуються у вільний доступ.

Завдяки прозорості дослідження і відкритості рейтингу, переможці (№1) очевидні в кожній номінації та їх понад 500. На майбутній церемонії ми будемо віншувати і гаряче аплодувати найкращим з найкращих, хто не тільки завоював серця і довіру українських споживачів, а й побажав поділитися своїм тріумфом»»

Всі дані дослідження народних уподобань оброблені спеціалістами маркетингової дослідницької компанії InMind і підтверджені аудитом Київського міжнародного інституту соціології (КМІС). Рейтинги гравців ринку було зафіксовано станом на кінець року і опубліковано у всіх 580 номінаціях у вільний доступ на FAVOR.com.ua.

Організатори з гордістю відзначають, що в відміну від ряду подібних заходів, рейтинги «Фаворитів Успіху» є повністю некомерційними і складаються по відношенню до всіх гравців ринку без винятку. Без будь-яких заявок на участь, незалежно від їх інтересу до участі в промо-заходах конкурсу або навіть до самої присутності в даному рейтингу.

«Завдання конкурсу — дати максимально об’єктивну картину ринку товарів і послуг та довіри споживача до торгових марок, — прокоментував керівник конкурсу «Фаворити Успіху» Олексій Кузнєцов, — Рейтинги публічні, а переможці є в кожній номінації, а їх більше п’яти сотень. І на церемонії нагородження ми будемо віншувати і гаряче аплодувати тільки найкращим з найкращих — усім, хто не тільки завоював серця і довіру українських споживачів, а й побажав поділитися своїм тріумфом з громадськістю. Щоби таким чином підкреслити статус бренду як найкращої рекомендації та подякувати суспільство за висловлену довіру.»

Для акредитації ЗМІ: , тел. (044) 592-82-67, 592-82-68.

 Довідка
IdeaКонкурс торгових марок «Фаворити Успіху» з 2003 року щорічно вивчає суспільні переваги з метою визначення найкращих, найбільш затребуваних і найрекомендованих торгових марок товарів і послуг, столичних закладів, а також найяскравіших діячів шоу-бізнесу. Рейтинг, який складається в ході дослідження — цілком некомерційний, він є публічним і прозорим на всіх етапах. У рейтингу беруть участь усі без винятку торгові марки, офіційно присутні на ринку, у відповідних своїм профілям категоріях.

Слайд-шоу Переможці конкурсу визначаються в результаті опитування трьох респондентських груп: Експертного Журі (професійних галузевих спеціалістів різного профілю, які представляються поіменно), Журі Успішних Людей (публічних і відомих людей України, знаменитостей) та безпосередніх споживачів, які вказують свої персональні уподобання, діляться думками, особистим досвідом і рекомендаціями в Інтернет-голосуванні, на FAVOR.com.ua.

Церемонія нагородження переможців конкурсу «Фаворити Успіху» — щорічний статусний захід з яскравою шоу-програмою за участю видатних зірок української сцени, розіграшами призів, масою інтриг і сюрпризів. Церемонія нагородження транслюється на телебаченні та в Інтернеті.


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(3)
utilmind utilmind до Alena_Vorona з телефону
Да, отправим вам пригласительный за голосование в сотне номанаций.
Alena_Vorona Alena_Vorona
А еще можно попасть на церемонию , проголосовав в 100 номинациях?
Zavlabis Zavlabis
Как попасть на церемонию?
або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.