3-ий этап определения Фаворитов Украины 2020 годаЧерез кілька днів завершиться вирішальний етап Народного голосування, що визначить Фаворитів уподобань українців 2020 року!

Підтримайте своїх персональних Фаворитів року, найякісніших і найрекомендованіших брендів товарів і послуг, та найяскравіших, найталановитіших і найулюбленіших діячів української сцени!

Приступити до голосування ←

Цілорічне опитування думки небайдужих українських споживачів розділено на 4 етапи, які за тривалістю рівні 4-м календарним кварталам. У кожному етапі можна проголосувати за свої улюблені торгові марки заново, з чистої сторінки. А сумарний, річний рейтинг номінантів ґрунтується на усередненої сукупності чотирьох квартальних оцінок.

У липні стартував 3-ий етап голосування, який продовжиться до кінця вересня і який можна назвати вирішальним для учасників більшості номінацій. Чому вирішальним? А тому що, якщо учасник котрий виявився очевидним лідером народного (споживацького) рейтингу в 3 з 4 етапів таким чином, що будь-яка оцінка останнього етапу буде не в змозі змістити його з першого місця в рейтингу (який є середним по всім чотирьом етапам) — такого учасника можна буде сміливо називати Фаворитом Року заочно. Зверніть увагуУ цьому випадку опитування громадської думки в останньому кварталі, який триватиме з жовтня до кінця року, стане риторичним і представлятиме лише дослідницький інтерес, для складання остаточного рейтингу популярності гравців ринку. І так, в ряді номінацій, починаючи з 1 жовтня переможці в статусі Фаворитів Споживачів вже почнуть приймати поздоровлення у зв’язку з перемогою в рейтингу!

Саме зараз, на початку другого півріччя конкурсом визначаються нові Фаворити України — найкращі, найрекомендовані й найталановитіши. №1 серед асортименту конкурентних пропозицій, і безумовно найкращі з них.

Ви вже брали участь у голосуванні конкурсу «Фаворити Успіху» цього року? Можливо, ваші уподобання вже встигли змінитися, і ви бажаєте вказати своїх нових Фаворитів? Або ж ви є незмінним шанувальником якихось номінантів? Зараз ви можете вибрати їх знову, тим самим зміцнивши їх Успіх! Найактивніші учасники Інтернет-опитування, які голосують в 100 і більше номінаціях – потрапляють на дошку пошани. Вибирайте успіх і прагніть завжди бути його Фаворитом!

Приступити до голосування ←



Цей документ було скопійовано з FAVOR.com.ua (https://favor.com.ua/news/33184.html).
Всі права на матеріал зберігаються за його автором. При перепублікуванні посилання на джерело матеріалу є обов’язковим!
Дата документу: