«Фаворити Успіху» logo На favor.com.ua з’явилася панель закладок
© FAVOR.com.ua
 
На favor.com.ua з’явилася панель закладок
  

Портал FAVOR.com.ua постійно зростає, його структура все більш ускладнюється. Навігація по сайту, передбачена дизайном зразка 2007 року, на жаль, уже не справляється з поточними завданнями, не дає користувачам зручної навігації по всім багаточисельним розділам. Однак, оскільки редизайн порталу на зараз порядку денному не стоїть (хоча і є в планах), для полегшення навігації по сторінках була зроблена спеціальна «панель закладок»...

У правому верхньому куті кожної сторінки (крім головної) з’явився такий значок:  (видний тёльки зареєстрованим користувачам). При кліці на цей значок, сторінка буде добавлена ​​«в закладки», при цьому в лівому верхньому кутку з’явиться відповідна панель зі списком сторінок, на які були поставлені закладки.

Кілька особливостей функціоналу:

  • Закладки працюють тільки для зареєстрованих користувачів. Список закладок є індивідуальним для кожного окремого користувача FAVOR.com.ua.
  • Панель закладок видно у правому-верхньому кутку сторінки тільки тим, у кого є хоч одна закладка.
  • Закладки автоматично сортуються. Спочатку — в алфавітному порядку, за назвою заголовка сторінки, а в подальшому — чим більше було кліків-переходів по закладці, тим вище вона підіймається у списку.
  • В закладки можна додати до 16 сторінок максимум. Обмеження пов’язано виключно з тим, що при великій кількості закладок, їх сенс втрачається, все одно доводиться довго шукати і вибирати потрібну. Якщо в списку є якась зайва сторінка, на яку ви рідко заходите — просто видаліть її зі списку. Простіше скористатися пошуком або існуючої навігацією по сайту.
https://favor.com.ua/news/7943.html