Комісія Експертів-Професіоналів з напрямку «Продукти харчування та напої»: – Дмитро Березовський, Президент, Концерна Bears FoodsIngredients; – Лех Дземашкевич, I секретарь Торгово-Экономічного відділу, Посольство Респубдіки Польща в Україні; – Лідія Карпенко, Президент, Спілки молочних підприємств України; – Лариса Радковська, Заступник начальника лабораторії, Торгово-промислова палата України; – Ольга Дараган, Начальник лабораторії, Торгово-промислова палата України; – Тетяна Хомяк, Фахівець з методів розширення ринку збуту (маркетолог) ВАТ «Житомирський маслозавод», компанія «Рудь»; – Олександр Суховецький, Інженер з впровадження нових видів ВАТ «Житомирський маслозавод», компанія «Рудь»; – Олександр Терещук, Президент, ТОВ Український Центр Екотехнологій і туризму «ТЕКО»; – Анна Сковроньска-Лучиньска, Радник-посланник Торгово-Экономічний відділ, посольства Республіки Польща в Україні; – Марія Гулич, Д.м.н., завідуюча лабораторією гігієни харчування Інститут гігіени і медичної екології ім. Марзєєва; – Любов Скалецька, Кандидат с-х. наук, доцент, Аграрна Академія; – Микола Благополучний, Директор, ТОВ «Мастер-класс»; – Наталя Благополучна, Всеукраїнська Асоціація Виноробів і сомельє; – Олег Рекун, Генеральний директор, ТОВ «Солес». ———————————— Цей документ було скопійовано з FAVOR.com.ua (https://favor.com.ua/news/85.html). Всі права на матеріал зберігаються за його автором. При перепублікуванні посилання на джерело матеріалу є обов’язковим! Дата документу: 22 липня 2005 р.