З новим роком – 2017!

Судячи зі збільшення активності респондентів конкурсу і з кількості редагувань каталогу FAVOR.com.ua представниками учасників, схоже ринок прокинувся від сплячки після новорічних канікул і приступив до нового ділового сезону 2017 року! Дякуємо всім, хто і в період зимових канікул не забував зайти до нас, щоби проголосувати за найкращі торгові марки і своїх улюблених виконавців української сцени.

Втім, ми в святковий період часу не втрачали, готуючись офіційно вітати з перемогою Фаворитів 2016 року — діячів української сцени, торгові марки і компанії, які були визнані №1 в своїх категоріях за результатами мастабного дослідження народних уподобань, що грунтується на оцінках експертів ринку і на численних рекомендаціях споживачів! Цікаві факти і цифри про торішнє дослідження дивіться нижче.

Найближчим часом організатори конкурсу сповіщатимуть лідерів рейтингу про результати і готуватися до церемонії нагородження «Фаворитів Успіху – 2016», яка відбудеться навесні. Слідкуйте за подальшими анонсами подій на сторінках конкурсу на Фейсбуці та ВКонтакті та не забувайте підтримувати в голосуванні своїх персональних Фаворитів! Найактивніші учасники голосування завжди отримують запрошення на церемонію нагородження!

Вибирайте своїх Фаворитів Успіху!До речі, з початку року голосування було запущено з чистого аркушу, тому ви вже можете починати визначати найкращих із кращіх вже в новому, 2017 році! Задайте добрячого старту своїм фаворитам!

Приступити до визначення Фаворитів Успіху – 2017

Цифри і трішки цікавої статистики дослідження 2016 року:
Факти про респондентів:
Як уже відзначалося організаторами в попередні роки, жінки набагато охочіше беруть участь в анкетуваннях конкурсу та більш активні в голосуванні. В опитуванні брали участь 26930 жінок і 11489 чоловіків.
Стать

Вік респондентів розподілений таким чином:

Вік
* Статистика по 95,98% респондентам, які вказали свій рік народження.
Більше третини респондентів – жителі столичного регіону:
 
Розподіл респондентів по території України
Пристрої 66,84% українських користувачів порталу FAVOR.com.ua використовують для голосування персональний комп’ютер, 29,11% вказують свій кращий вибір зі смартфона, і лише 4,05% користуються для цього планшетом. (Порівняно з попереднім роком, помітно зменшилася відсоткова кількість респондентів використовують комп’ютери, поступившись користувачам смартфонів, що відповідає загальній тенденції до збільшення мобільності Інтернет-користувачів.)
Подробиці Більш детальна інформація про дослідження (з соціально-демографічними портретом респондентів в окремих категоріях) надається організаторами конкурсу індивідуально для конкурсантів (учасників рейтингу), а також зацікавленим журналістам українських ЗМІ.

Попереду церемонія нагородження лідерів рейтингу, «Фаворитів Успіху – 2016». Але не лінуйтеся підтримувати найкращі торгові марки та своїх улюблених виконавців уже в Новому році! Ваш вибір і підтримка забезпечить номінантам хороший старт в період, коли голосів ще мало і стабільний рейтинг ще не сформувався. Вибирайте, рекомендуйте, голосуйте і завжди беріть від життя тільки найкраще!



Цей документ було скопійовано з FAVOR.com.ua (https://favor.com.ua/news/annual-stats-2016/).
Всі права на матеріал зберігаються за його автором. При перепублікуванні посилання на джерело матеріалу є обов’язковим!
Дата документу: