Зустрічаємо «Фаворитів Успіху» на 12-й церемонії нагородження!
  
XII церемонія нагородження
«Фаворитів Успіху»
найкращих брендів та зірок України
29 травня в концерт-холі FreeДом (Київ) відбудеться довгоочікувана дванадцята
церемонія нагородження переможців Конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху»!
Афіша

На майбутньому святковому шоу будуть вручені золоті медалі «Фаворит Успіху» переможцям конкурсу — найкращим у своїх категоріях торговим маркам товарів і послуг, а також найяскравішим зіркам українського шоу-бізнесу, які заслужили найвищу оцінку в рейтингу за результатами минулорічного цілорічного всеукраїнського дослідження експертних і споживчих уподобань.

Зокрема, в ході онлайн-голосування, яке проходило протягом усього 2014 року на FAVOR.com.ua, було опитано понад 35 тисяч респондентів, які висловили свою довіру до торговим маркам у понад 500 категоріях ринку товарів і послуг, столичних закладів і номінаціях шоу-бізнесу! Кращі з кращих будуть представлені на щорічному урочистому шоу «Фаворитів Успіху» для вручення нагород!

Зустрічаємо найкращі торгові марки України, які гордо демонструють знак «Фаворит Успіху» —
символ виняткової довіри споживачів і надійної рекомендації професіоналів!

 У програмі заходу

  • Привітання переможців та всіх причетних до їх визначення від організаторів та партнерів конкурсу з дослідження громадських уподобань, представників маркетингової дослідницької компанії InMind і Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).
  • Торжественное вручение наград победителям, «Фаворитам Успеха – 2014»
    Серед переможців, що отримують нагороди будуть представники таких галузей ринку як Продукти харчування, Косметика, Безрецептурні лікарські засоби, Заклади столиці, Фінансові та консалтингові послуги, ЗМІ, і звичайно ж переможці блоку номінацій «Шоу-бізнес»!
  • Слайд-шоуШоу-програма з виступами молодих зірок української сцени, які стали переможцями відкритого на FAVOR.com.ua рейтингу завдяки гарячій підтримці своїх шанувальників.
    У програмі заходу — шоу від Фаворитів українського шоу-бізнесу! Серед учасників шоу
     
    • шоу-балет Foresight
    • дует Rizups
    • Євген Літвинкович
    • Аіда Ніколайчук
    • Tania BerQ
    • сестри Віка і Настя Петрик
    • Андре Тан
     
  • ... а також сюрпризи, лотерея з розіграшами подарунків (для участі в лотереї гостям необхідно мати при собі візитку) і море позитивного настрою в атмосфері Успіху!

    Церемонія нагородження транслюватиметься згодом на телеканалі Максі-ТВ і на youtube-каналі конкурсу.
     
Деталі заходу будуть оновлюватися, стежте за подальшими анонсами в соц. мережах:
FacebookВКонтактіTwitterYouTube

На церемонію нагородження запрошуються почесні гості: шановні Експерти-професіонали, які сприяли визначенню найбільш якісних товарів і послуг, учасники зіркового Журі Успішних Людей, а також представники партнерських ЗМІ.

Крім того, традиційно запрошуються найактивніши в 2014 році учасники всеукраїнського онлайн-голосування, які вказували свої уподобання в максимально можливій кількості номінацій конкурсу. (Запрошення на захід для учасників спеціальних журі будуть розсилатися на початку наступного тижня.)

* Справка Коротка довідка

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» з 2003 року проводить щорічні рейтингові дослідження з метою визначення найкращих, найбільш затребуваних торгових марок товарів та послуг, а також найбільш яскравих представників вітчизняного шоу-бізнесу. У публічному рейтингу беруть участь всі без винятку торгові марки, що офіційно присутні на ринку у відповідних категоріях свого профілю.

Переможці конкурсу визначаються за підсумками народного голосування, за участю трьох респондентських груп: Експертного Журі (професійних галузевих фахівців свого профілю, представлених поіменно), Журі Успішних Людей (публічних і відомих людей України, знаменитостей) та безпосередніх споживачів, які вказують свої персональні уподобання, діляться думками, особистим досвідом і рекомендаціями в Інтернеті на FAVOR.com.ua.

Церемонія нагородження переможців конкурсу «Фаворити Успіху» — щорічна святкова подія з традиційною яскравою шоу-програмою за участю зірок української сцени, розіграшами призів та масою інших інтриг і сюрпризів. Церемонія нагородження транслюється на телебаченні та в Інтернеті.


З питань акредитації представників ЗМІ звертайтесь до організаторів.
Номери телефонів: (044) 592-82-67, 592-82-68, E-mail: .

Також нагадуємо про те, що вже зараз триває голосування за найкращі торгові марки вже поточного 2024 року! Поспішайте підтримати своїх Фаворитів! Найактивніші учасники онлайн-опитування обов’язково отримають запрошення на наступну церемонію нагородження за результатами 2024 року, де зможуть зануритись у святкову атмосферу Успіху, своїми очима побачити лідерів українського ринку, що заслуговують звання «Фаворитів Успіху» завдяки високій оцінці громадськості та ВАШОМУ вибору!

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.