Зустрічаємо «Фаворитів Успіху» на 13-й церемонії нагородження!
  
XIII церемонія нагородження «Фаворитів Успіху»
— найулюбленіших брендів і зірок України!
19 травня в концерт-холі FreeДом (Київ) відбудеться довгоочікувана тринадцята церемонія нагородження «Фаворитів Успіху» — лідерів споживчих уподобань і рекомендацій експертів!
Постер XIII церемонії нагородження «Фаворитів Успіху – 2015» (горизонтальний)

На цьому святковому шоу будуть вручені золоті медалі переможцям конкурсу — найкращим у своїх сферах діяльності торговим маркам товарів і послуг, а також найяскравішим зіркам української сцени, які стали №1 у своїй сфері деяельності за результатами загальнонаціонального дослідження експертних і споживчих уподобань.

Зокрема, в ході онлайн-голосування, яке тривало протягом усього 2015 року на FAVOR.com.ua, було опитано понад 35 тисяч респондентів, які висловили свою довіру до номінантів у понад 500 категоріях! Кращі з кращих будуть представлені публіці на щорічному урочистому шоу «Фаворитів Успіху» при врученні нагород!

Зустрічаємо найкращі торгові марки України, які гордо демонструють знак «Фаворит Успіху» — символ виняткової довіри споживачів і надійної рекомендації професіоналів!

 У програмі заходу

  • InMind и КМИСПривітання переможців та всіх причетних до їх визначення від організаторів та партнерів конкурсу з дослідження споживчих уподобань, представників маркетингової дослідницької компанії InMind і Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).
  • Урочисте вручення нагород переможцям, «Фаворитам Успіху – 2015»
    Серед переможців, що отримуватимуть нагороди будуть представники таких галузей ринку як Продукти харчування і напої, Будівництво, Косметика, Безрецептурні лікарські засоби, Заклади столиці, Ювелірні вироби, Фінансові, страхові та консалтингові послуги, ЗМІ, і звичайно ж переможці блоку номінацій «Шоу-бизнес»!
  • Слайд-шоуШоу-програма з виступами молодих зірок української сцени, які стали переможцями відкритого на FAVOR.com.ua рейтингу завдяки гарячій підтримці своїх шанувальників.
    У програмі заходу — шоу від Фаворитів українського шоу-бізнесу! Серед учасників шоу:
     
    • Анастасія Петрик, Яна Гурульова, Анна-Марія, A.R.M.I.A, RIZUPS, Люм’єр
      ... і багато інших!
  • ... а також сюрпризи, лотерея з розіграшами подарунків (для участі в лотереї гостям необхідно мати при собі візитку) і море позитивного настрою в атмосфері Успіху!

    Церемонія нагородження транслюватиметься на телеканалі Максі-ТВ і в прямому ефірі на youtube-каналі конкурсу, а також в новинних сюжетах каналів NewsOne, Першого Ділового і 5 каналу.
     
Деталі заходу оновлюватимуться, стежте за подальшими анонсами в соц. мережах:
FacebookВКонтактеTwitterYouTube

На церемонію нагородження запрошуються почесні гості: шановні Експерти-професіонали, які сприяли визначенню найбільш якісних товарів та послуг, учасники зіркового Журі Успішних Людей, а також представники партнерських ЗМІ.

Крім того, традиційно запрошуються найбільш активні в 2015 році учасники всеукраїнського онлайн-голосування, які вказували свої уподобання в максимально можливій кількості номінацій конкурсу. (Запрошення на захід для учасників спеціальних журі будуть розсилатися вже наступного тижня.)

Коротка довідка

IdeaКонкурс торгових марок «Фаворити Успіху» з 2003 року щорічно вивчає суспільні переваги з метою визначення найкращих, найбільш затребуваних і найрекомендованих торгових марок товарів і послуг, столичних закладів, а також найяскравіших діячів шоу-бізнесу. Рейтинг, який складається в ході дослідження — цілком некомерційний, він є публічним і прозорим на всіх етапах. У рейтингу беруть участь усі без винятку торгові марки, офіційно присутні на ринку, у відповідних своїм профілям категоріях.

Слайд-шоу Переможці конкурсу визначаються в результаті опитування трьох респондентських груп: Експертного Журі (професійних галузевих спеціалістів різного профілю, які представляються поіменно), Журі Успішних Людей (публічних і відомих людей України, знаменитостей) та безпосередніх споживачів, які вказують свої персональні уподобання, діляться думками, особистим досвідом і рекомендаціями в Інтернет-голосуванні, на FAVOR.com.ua.

Церемонія нагородження переможців конкурсу «Фаворити Успіху» — щорічний статусний захід з яскравою шоу-програмою за участю видатних зірок української сцени, розіграшами призів, масою інтриг і сюрпризів. Церемонія нагородження транслюється на телебаченні та в Інтернеті.

З питання акредитації представників ЗМІ звертайтеся до організаторів.
Номера телефонів: (044) 592-82-67, 592-82-68, E-mail: .

Також нагадуємо, що наразі триває голосування за найкращі торгові марки вже нинішнього, 2024 року! Поспішайте підтримати своїх персональних Фаворитів! Найактивніші учасники онлайн-опитувань неодмінно отримають запрошення на наступну церемонію нагородження за результатами 2024 року, де зможуть зануритися в святкову атмосферу Успіху, на власні очі побачити лідерів українського ринку, які заслужили звання «Фаворитів Успіху» завдяки високому рівню суспільної довіри і ВАШОМУ ВЛАСНОМУ ВИБОРУ!

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.