Переможці конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» оголошені на XII церемонії нагородження!
  

В Києві відбулася XII церемонія нагородження переможців конкурсу «Фаворити Успіху»!

Протягом усього 2014 року найкращі торгові марки України вибирали 3 групи журі: авторитетні галузеві експерти, українські знаменитості та публічні люди, а також небайдужі споживачі, які ділилися своєю думкою і особистим досвідом, рекомендували і вказували свій найкращий вибір на FAVOR.com.ua! Найкращі з найкращих були представлені публіці в званні Фаворита Успіху – 2014 на дванадцятому урочистому шоу вручення нагород.
Медаль «Фаворит Успіху – 2014»
Фаворити Успіху – 2014, панорама

За багаторічною доброю традицією, у весняний сезон цвітіння каштанів, у Києві відбувається церемонія нагородження «Фаворитів Успіху». Почесна громадська нагорода «Фаворит Успіху» вручається найбільш популярним, найрекомендованішим і найуспішнішим торговим маркам товарів та послуг України. Також звання «Фаворит Успіху» удостоюються бренди столичних торгових і розважальних закладів, фінансових і медичних установ, засоби масової інформації і найяскравіші молоді представники українського шоу-бізнесу.

Abbott Products
Foresight

Удостоїтися почесної нагороди можливо виключно за фактом отримання першого місця в рейтингу громадських уподобань і рекомендацій, який щорічно вибудовується відносно гравців ринку в декількох сотнях категоріях і публікується у відкритий доступ на FAVOR.com.ua. Рейтинги популярності та довіри до торгових марок з боку споживачів складаються на підставі цілорічного всеукраїнського опитування, в якому може взяти участь кожен небайдужий житель України. Протягом 2014 року в рамках конкурсу було опитано понад 35 тисяч споживачів і дві сотні експертів-професіоналів різних галузей.

Церемонія нагородження Фаворитів 2014 року стала вже дванадцятою, і незважаючи на складну ситуацію в країні, шоу-програма церемонії нітрохи не втратила свєї динаміки та атмосфери в порівнянні з попередніми врученнями нагород:
«2014 рік був складним для всіх нас...» – сказав звертаючись до залу в своїй привітальній провові керуючий партнер конкурсу «Фаворити Успіху» в Україні Олексій Кузнєцов, — «проте, незважаючи на ситуацію і кризу на ринку, незважаючи на зниження споживчої активності, ми бачимо, що інтерес до конкурсу нітрохи не зменшується! Людям імпонує ідея відкритих рейтингів, простота та прозорість методики їх складання, і я дуже вдячний людям за їх інтерес! Однак, в першу чергу, моя подяка звернена до переможців конкурсу, які незважаючи ні на що, ні на які колотнечі та негаразди, продовжують займатися своєю справою, і своєю бездоганною роботою заслуговують звання «Фаворит Успіху»!

Своїм тріумфом на заході поділитися понад 70 різних торгових марок, які були визнані 1 у своїх категоріях. Також звання «Фаворит Успіху» були удостоєні 5 представників українського шоу-бізнесу: Євген Літвінкович став Абсолютним Фаворитом в номінації «Співак року», Аіда Ніколайчук отримала вже другу поспіль медаль у номінації «Співачка року», а для частини гостей заходу справжнім відкриттям став «Дует року» RIZUPS — Хассан і Мар’ян буквально запалили зал своїм виступом в ході шоу. Також нагороди отримували багаторазово визнані Фаворити — шоу-балет «Форсайт» і найкращий, на думку респондентів конкурсу, модельєр країни — Андре Тан.

Андре Тан стає Фаворитом Успіху вже третій рік поспіль, і підготував призи від своєї торгової марки A.Tan, які розігрувалися серед гостей заходу. Також у вигляді призів розігрувалися косметичні набори від TM Dr.Sante Argan Hair (комплексна програма для відновлення волосся, на основі арганового масла, кератину і протеїнів пшениці — Argan Hair — розкішне волосся всередині і зовні), а також набори сонцезахисної серії від TM Біокон. Гості заходу пригощалися французькими мінеральними водами Perrier і Vittel, а також натуральними соками TM Сандора.

Зустрічайте нових переможців, нагороджених медаллю «Фаворит Успіху» — символом визнання професіоналів та виключної довіри споживачів!

Нагороду отримали переможці в наступних категоріях:

ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ
НАПОЇ
  • Живий Квас Арсеніївський — Абсолютний Фаворит у категорії «Квас»
ПОБУТОВА ХІМІЯ
КОСМЕТИКА
ДЕКОРАТИВНА КОСМЕТИКА
БЕЗРЕЦЕПТУРНІ ЛІКАРСЬКІ ЗАСОБИ
НУТРІЦЕВТИЧНІ ЗАСОБИ ТА БАДИ
БУДІВНИЦТВО
ФІНАНСОВІ ПОСЛУГИ
ІНТЕРНЕТ-СЕРВІСИ
ДОСТАВКА І ПЕРЕВЕЗЕННЯ
ЖИТТЯ МІСТА
ЗАКЛАДИ КРАСИ ТА ЗДОРОВ’Я
ЗАКЛАДИ ХАРЧУВАННЯ
МАГАЗИНИ, СУПЕРМАРКЕТИ, ТОРГОВЕЛЬНІ ЦЕНТРИ
ШОУ-БІЗНЕС
ЗАСОБИ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ

До речі, наразі триває другий етап голосування за найкращі торгові марки поточного, вже 2015 року, тому поспішайте підтримати в голосуванні своїх Фаворитів! Напевно у вас є улюблені торгові марки різних товарних категорій, яким ви надаєте перевагу в повсякденному виборі, і без коливань порекомендуєте своїм знайомим. Вибирайте в голосуванні кращих, тих хто завдяки своїй дейтельності реально заслуговують звання «Фаворит Успіху» та право називати себе кращими, №1 серед широкого асортименту подібної продукції чи послуг.

Найактивніші учасники голосування, що вказали власні переваги в 100 або більше номінаціях, отримають запрошення на наступну — XIII церемонію нагородження «Фаворитів Успіху» — зможуть поринути у святкову атмосферу Успіху на незабутньому шоу і власними очима побачать нових Фаворитів України, визнаних №1 завдяки ВАШОМУ ВИБОРУ!


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.