«Фаворити Успіху» logo «+25% безкоштовно». Національна акція від ТМ «Щедро»
© FAVOR.com.ua
 
«+25% безкоштовно». Національна акція від ТМ «Щедро»
  


У період з 1 листопада 2012 по 31 січня 2013 року ТМ «Щедро» проводить національну акцію «+25 безкоштовно», у рамках якої у покупців є можливість придбати популярні майонези торгової марки в упаковці об’ємом 0,5 кг за традиційною ціною 0,4 кг. Акційну продукцію можна знайти у роздрібних точках всіх областей України – від ринків і невеликих магазинів до залів великих торговельних мереж та центрів.

Для спеціалістів олія жирового ринку, а також багатьох споживачів соусної продукції, давно не секрет, що ТМ «Щедро» є одними з лідерів продажів. Це, перш за все, популярні майонези торгової марки: «Провансаль Преміум», «Провансаль», «Провансаль Золотий» на натуральних яєчних жовтках, а також легкий «Салатний» на відбірній рослинній олії. Крім цього, вся лінійка майонезів «Щедро» є стабільно якісним продуктом з натуральними інгредієнтами та широким кулінарним використанням. Підтвердженням цьому служать численні нагороди продукції і компанії, порівняльні тестування та дослідження.


Якщо у Вас виникли питання – зверніться на гарячу лінію ТМ «Щедро»: 0 800 50 500 (безкоштовно зі всіх стаціонарних телефонів у межах України) або скористайтеся формою зворотнього зв’язку.


Готуйте смачні страви з колекції рецептів ТМ «Щедро»!


Офіційні правила акції «+25% безкоштовно» доступні за посиланням.

https://favor.com.ua/promo/11402.html