У банкоматах КРЕДОБАНКу доступна послуга поповнення мобільних телефонів
  
Компания: Кредобанк
Кредобанк
Віднедавна  клієнти КРЕДОБАНКу, які є власниками платіжних карток міжнародних систем Visa International та MasterCard Worldwideемітованих банком, можуть швидко та просто поповнити рахунки абонентів усіх діючих мобільних операторів України через мережу банкоматів КРЕДОБАНКу. Також клієнти банку за допомогою банкоматів можуть здійснити оплату послуг найбільших Інтернет-провайдерів, телефонних компаній та операторів кабельного телебачення таких як Воля, Intertelekom, CDMA-Україна, Peoplenet, TravelSIM, Укртелеком, VIASAT.
Послуга поповнення рахунку мобільного телефону дуже зручна у користуванні, – зазначає Директор Департаменту карткового бізнесу КРЕДОБАНКу Дмитро Лучко - Клієнту необхідно лише зазначити номер мобільного телефону і кошти будуть зараховані протягом декількох хвилин. Клієнт може поповнювати як свій рахунок, так і телефонні рахунки своїх друзів, близьких та рідних. Окрім цього, відсутня мінімальна сума поповнення. Клієнт може поповнити рахунок на довільну суму, хоч на 1 гривню. Важливо, що для таких мобільних операторів як МТС та Life комісія за поповнення мобільного взагалі відсутня.
Здійснювати поповнення рахунків мобільного телефону у банкоматах КРЕДОБАНку дуже легко. Потрібно тільки діяти за підказками в меню банкомату КРЕДОБАНКу – обравши в меню відповідний пункт «Поповнити мобільний», необхідно ввести номер телефону та суму поповнення. Після підтвердження правильності введених даних обрана клієнтом сума автоматично перераховується з його карткового рахунку на введений телефонний номер.

Ми завжди прагнемо надавати нашим клієнтам якнайбільше додаткових послуг та зручностей. Тому ми постійно працюємо над розвитком альтернативних каналів доступу клієнтів до своїх грошей, а також розширюємо спектр послуг, які може надавати наша мережа банкоматів. В основу цих вдосконалень ми закладаємо швидкість та простоту у використанні, – говорить Дмитро Лучко, – як пріоритетні якості нашого сервісу.

 
79026, Україна, м.Львів, вул. Сахарова, 78
Тел.: (032) 297-23-20, 297-23-02,
(032) 297-23-02
Факс: (032) 297 08 33
E-mail:
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте