«Фавориты Успеха» logo Знаменитості бігали під каштанами
© FAVOR.com.ua
 
Знаменитості бігали під каштанами
  

31 травня на Майдані Незалежності Київ прокинувся від відчайдушних бігунів. На сімнадцятий «Пробіг під каштанами» зареєструвались понад 8 тисяч людей, серед них були і знаменитості.

Це групи «Гарячий Шоколад» та «Павлики International», співачка LILU з сином, Міс Україна Усесвіт 2009 Христина Коц-Готліб, солістка групи «L’amour» Тетяна Канюка, співачки М’ята і Аріна Домскі, дизайнерка дитячого одягу Ольга Балашова, фотограф, що створює світлини дітей знаменитостей - Лілія Свириденко з дочкою Анною. Ведуча «Пробігу під каштанами» - Іванна Найда.

Медіа-партнером благодійно-спортивного свята стали «ГУЧНІ ІМЕНА».

Ще на годиннику не було дев’ятої, як на Майдані з’явились перші ранкові бігуни - «Павлики International». До 9.30 на Пробігу зібралась просто зіркова компанія. Знаменитості зробили свій благодійний внесок для Кардіоцентру. На столичне спортивне свято завітав навіть Заступник Міністра вугільної промисловості Бундуков Олег Васильович.

Щоправда не усім вистачило номерків, але це не завадило гарному настрою і пробігу на Майдані. Насправді лише представників компанії “Amway” було понад 5 тисяч. Такої активності з боку киян та гостей міста просто ніхто не очікував.

Як і було заплановано, старт Пробігу розпочався о 10.00. Зірки побігли. Аріна Домскі та найкрасивіша українка 2009 Христина змагались разом. Щоправда Коц-Готліб дорогою зустрівся мотоцикл правоохоронних органів і вона не втрималась, аби не всісти у сідло такого поважного транспортного засобу.

Аріна Домскі: «Я підтримала цю акцію, так як мені не байдужа доля дітей з вродженими вадами серця. 21 травня я була присутня на прес-конференції, яка відбувалась у Центрі кардіології і кардіохірургії дітей. Кадри документального фільму, який показали, не можна було дивитись без сліз. Вони не залишили байдужими нікого із присутніх і примусили замислитись над проблемою дітей з хворими серцями. Надіюсь, що завдяки Пробігу і засобам, які вдалось зібрати, буде врятоване не одне життя».

LILU: «Пробіг – дійсно важлива акція і я дуже рада, що його підтримала. Адже ми також стали частиною такої великої команди, яка згуртувалась заради допомоги дітям. Я мама, у мене є син, тому дуже добре усвідомлюю, яка необхідна наша участь».

На спортивному святі були помічені DJ Паша, Віталій Кличко та телеведуча Тетяна Рамус, а також дітки, що колись лікувались у Кардіоцентрі. Вони своїм вчинком довели, наскільки робота цього Центру важлива, і вона дає просто неймовірні результати.

Вже 11 червня 2009 на офіційній прес-конференції «Пробігу під каштанами» стане відомо, скільки коштів для Кардіоцентру вдалось зібрати.

https://favor.com.ua/ru/article/1327.html