«Фавориты Успеха» logo ПриватБанк відкрив продаж квитків на баскетбол через Інтернет
© FAVOR.com.ua
 
ПриватБанк відкрив продаж квитків на баскетбол через Інтернет
  
ПриватБанк

ПриватБанк відкрив продаж електронних квитків на матчі провідного українського баскетбольного клубу – київського «Будівельника». Як повідомили в банку, тепер квитки на всі домашні матчі клубу можна купити як в Інтернеті, так і через будь-який термінал самообслуговування банку. При цьому квитки на ігри «Будівельника» можна купувати через термінал в будь-якому місті України.

«Фанати найбільш іменитого українського клубу та просто прихильники баскетболу тепер можуть купувати квитки на найближчий матч за одну хвилину, – говорить керівник бізнесу «Електроні квитки» ПриватБанку Христина Кармазіна. – Перед Євробаскетом-2015 популярність цього виду спорту набирає обертів. Сьогодні ми ведемо активні переговори з великими баскетбольними клубами про організацію продажу електронних квитків на їх матчі».

Тепер, щоб купити квитки на баскетбол, достатньо в Інтернеті чи терміналі самообслуговування ПриватБанку вибрати послугу «Електронні квитки», вид спорту, улюблений клуб, дату матчу, зручні ряд і місце. Електронні квитки на баскетбол, що купуються через ПриватБанк, не потрібно обмінювати на «живі» квитки в касах – роздрукований квиток з термінала чи Приват24 достатньо пред’явити стюарду на вході в Палац спорту.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Тел.: (380) 562-390-000
Факс: (380) 562-390-271
E-mail: privatbank@pbank.com.ua
Веб:
https://favor.com.ua/ru/article/17417.html