«AXA Страхування» - лідер рейтингу «ГVардія-500»
  
Компания: AXA Страхование
AXA Страхование

Рейтинг визначає найбільші підприємства України і відображає фінансові аспекти їх діяльності. Методика передбачає ранжування учасників за показником чистого доходу в 2012 році. Щорічно в рейтингу беруть участь провідні українські компанії.

Це вже не перше визнання, отримане AXA у 2013 році. Раніше компанія стала Лідером Національної Премії Insurance TOP за 2012 рік одразу в чотирьох номінаціях: за збором страхових премій, за обсягом страхових виплат та збором страхових премій КАСКО. АХА також була названа найбільшим платником податків на страховому ринку України в 2012 році. Крім того, за результатами «Фінансового рейтингу», проведеного газетою «БІЗНЕС», «АХА Страхування» перемогла в номінації «Найпрофесійніша страхова компанія».

 
вул. Братська, 14,
3-й під’їзд, 6-й поверх,
м. Київ, Україна, 04070
Тел.: (044) 391 1122,
(044) 499 2499
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте
  

Achtung! Пожалуйста, будьте вежливы! Несмотря на то, что модераторы этого портала крайне демократичны, любые неэтичные или грубые высказывания, оскорбляющие других пользователей, могут быть удалены. Также удаляется спам и публичные комментарии с частными номерами телефонов.